Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March)


A könyv magyarul!Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March)Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.
Hogy seggfej vagyok?
Hát igen.
És tudod, mit? Jól is érzem így magam.
Vagyis jól éreztem…
Amíg nem találkoztam Vele.
A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.
Csakhogy van egy kis baj.
Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után.
Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én?
Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg.
És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom!

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.Letöltés Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  238
  Borító:
  KARTONKÖTÉS
  Súly:
  268 gr
  ISBN:
  9786155692246
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2697937 / 1165077
  Sorozat:
  Fordító:
  Goitein Veronika  TAGS:

  online Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March), Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) fb2, download Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) PDF , download Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) IPhone,

  online Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) pdf

  , ingyenes Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) txt, letöltések Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) rtf, online Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) FB2 , e-Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) letöltések txt, ingyenes Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) letöltések, eKönyv: Vágy és hatalom (Meghan March) download MOBI, letöltések Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) IPad, olvas Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) MOBI, olvas Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) docx, ingyenes Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) awz, download eKönyv: Vágy és hatalom (Meghan March) iPad , ingyenes Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) DJVU,

  download Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) dvd, olvas Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) txt, Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) letöltések DJVU, Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) letöltések ingyenes, Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Vágy és hatalom (Meghan March) pdf ingyenes, Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) letöltések epub ingyenes, Könyv: Vágy és hatalom (Meghan March) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply