Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy)


A könyv magyarul!Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy)A srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz…
Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.
Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.Letöltés Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  409
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  428 gr
  ISBN:
  9789634570776
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709640 / 1171062
  Sorozat:
  Fordító:
  Barthó Eszter  TAGS:

  online Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy), Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) fb2, download Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) PDF , download Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) IPhone,

  online Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) pdf

  , ingyenes Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) txt, letöltések Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) rtf, online Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) FB2 , e-Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) letöltések txt, ingyenes Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) letöltések, eKönyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) download MOBI, letöltések Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) IPad, olvas Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) MOBI, olvas Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) docx, ingyenes Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) awz, download eKönyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) iPad , ingyenes Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) DJVU,

  download Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) dvd, olvas Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) txt, Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) letöltések DJVU, Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) letöltések ingyenes, Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) letöltések pdf ingyenes, Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) pdf ingyenes, Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) letöltések epub ingyenes, Könyv: The Score – A pont (Elle Kennedy) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply