Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy)


A könyv magyarul!Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy)A srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!Letöltés Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  352
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  416 gr
  ISBN:
  9789633997772
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700837 / 1167025
  Sorozat:
  Fordító:
  Barthó Eszter  TAGS:

  online Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy), Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) fb2, download Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) PDF , download Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) IPhone,

  online Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) pdf

  , ingyenes Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) txt, letöltések Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) rtf, online Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) FB2 , e-Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) letöltések txt, ingyenes Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) letöltések, eKönyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) download MOBI, letöltések Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) IPad, olvas Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) MOBI, olvas Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) docx, ingyenes Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) awz, download eKönyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) iPad , ingyenes Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) DJVU,

  download Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) dvd, olvas Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) txt, Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) letöltések DJVU, Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) letöltések ingyenes, Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) letöltések pdf ingyenes, Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) pdf ingyenes, Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) letöltések epub ingyenes, Könyv: The Mistake – A baklövés (Elle Kennedy) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply