Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen)


A könyv magyarul!Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen)A Tatu és Patu sorozat várva-várt KILENCEDIK kötete! És mégis egy kicsit más!
Kézikönyv mindazoknak, akikvalaha ettek már, éppen most esznek,vagy tervezik, hogy enni fognak.

Kiömlött és kifröccsent ételek szerte a világon. A szendvicskészítés során felmerülő leggyakoribb nehézségek. Hogyan ismerjük fel a nyúlkaböszmét? Kóstolási arcművészet kung fu-stílusban. Erre csak Tatu és Patu képes!
Ennél egy kis majomkiflit vagy félősdicsömöt? A furavári fiúk több mint száz oldalnyi eszeveszetten vicces falnivalót kínálnak. A kötetben helyet kapott több teszt és az
Étel Végső Leküzdésének művészete is.

Kizárólag külső használatra. Gyerekek és felnőttek egyaránt fogyaszthatják. Könnyen megemészthető és élvezetes.

Tatu és Patu kalandjairól az alábbi kötetekben is olvashatsz:
Tatu és Patu fura masinái
Tatu és Patu a munka hevében
Tatu és Patu az óvodában
Tatu és Patu fura altatókönyve
Tatu és Patu, a Szuperhősök
Tatu és Patu, az Űrpilóták
Tatu és Patu elszabadul
Tatu és Patu trükkös találmányai az idők során.

Aino Havukainen és Sami Toivonen képeskönyveit számos díjjal jutalmazták.
3 éves kortól MINDENKINEK ajánlott!Letöltés Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  118
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  280 gr
  ISBN:
  9789639820814
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679922 / 1156220
  Sorozat:
  Illusztráció:
  SZÍNES ILLUSZTRÁCIÓKKAL
  Fordító:
  Bába Laura  TAGS:

  online Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen), Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) fb2, download Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) PDF , download Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) IPhone,

  online Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) pdf

  , ingyenes Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) txt, letöltések Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) rtf, online Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) FB2 , e-Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések txt, ingyenes Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések, eKönyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) download MOBI, letöltések Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) IPad, olvas Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) MOBI, olvas Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) docx, ingyenes Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) awz, download eKönyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) iPad , ingyenes Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) DJVU,

  download Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) dvd, olvas Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) txt, Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések DJVU, Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések ingyenes, Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) pdf ingyenes, Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések epub ingyenes, Könyv: Tatu és Patu, asztalhoz! (Aino Havukainen – Sami Toivonen) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply