Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen)


A könyv magyarul!Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen)Tatu és Patu, a virgonc testvérpár elhatározza, hogy kideríti, hová indulnak reggelente az emberek olyan rettentő sietősen és fontosságuk teljes tudatában. Lehet, hogy ingyen fagyit osztogatnak azon a helyen? Ennek sürgősen utána kell járni!
A fiúk a munkaerő-közvetítő irodában kötnek ki, ahol a faliújság hirdetésein nyomdafestéket tűrő szövegszerkesztőket, épkézláb ápolókat, edzett vasgyúrókat és jó fellépésű zenészeket keresnek. Próbáljuk ki mindet! – önti el a fiúkat a lelkesedés.

A kötet a péktől a tűzoltóig tizenkét szakma rejtelmeibe nyújt bepillantást, bemutatva, hogy akár a leghétköznapibb foglalkozás is lehet kalandos, szórakoztató és elengedhetetlen az emberek mindennapi életéhez. A főszereplő bolondos fiúk ténykedése és félreértései, valamint az ötletes nyelvezet lehengerlő humorral szövi át a világunkat hűen bemutató leírásokat, élvezetessé téve a könyvet gyermek- és felnőttolvasók számára egyaránt.
A kötet emellett tartalmaz egy valódi társasjátékot is, aki pedig nyomára bukkan az elrejtett közmondásnak, életre szóló felfedezést tehet a tanulásról.

Aino Havukainen és Sami Toivonen képeskönyveit számos díjjal jutalmazták Finnországban.Letöltés Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  32
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789638733948
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2197590 / 1050628
  Illusztráció:
  SZÍNES RAJZOKKAL  TAGS:

  online Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen), Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) fb2, download Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) PDF , download Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) IPhone,

  online Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) pdf

  , ingyenes Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) txt, letöltések Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) rtf, online Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) FB2 , e-Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések txt, ingyenes Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések, eKönyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) download MOBI, letöltések Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) IPad, olvas Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) MOBI, olvas Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) docx, ingyenes Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) awz, download eKönyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) iPad , ingyenes Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) DJVU,

  download Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) dvd, olvas Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) txt, Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések DJVU, Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések ingyenes, Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) pdf ingyenes, Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) letöltések epub ingyenes, Könyv: Tatu és Patu a munka hevében (Aino Havukainen – Sami Toivonen) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply