Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres)


A könyv magyarul!Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres)Sok élmény ért az elmúlt évek során, és sok olyan tapasztalatra tettem szert, melyet szívesen megosztanék a kedves olvasókkal. Szóval, ha van egy perced, dőlj kényelmesen hátra és élvezd mindazt, amit ebben a könyvben összehordtam. Remélem, a könyv végén az lesz az érzésed, hogy minden követ megmozgattam, minden ajtót kinyitottam, minden ablakot betörtem és minden szőnyeget kiporszívóztam. Sőt még zongoráztam is szóval, kezdhetünk?

Ellen DeGeneres humorista, bestseller író, az egyik legnépszerűbb amerikai műsorvezető, Oscar-díj-átadó házigazda és számtalan közönségdíj büszke tulajdonosa, akinek egyetlen nem titkolt célja van ezzel a könyvvel (és úgy általában a tevékenységével), hogy Téged szórakoztasson. Engedd meg hát neki!

Örülök, hogy úgy döntöttél, belenézel a könyvembe. Tudod, ez az hely, ahol a szerzők ismert emberektől idéznek arról, hogy milyen nagyszerű ez a könyv. De én ezt nem igazán szeretem. Olcsó trükknek tartom, ami csak arra jó, hogy bepalizza az embereket. Nem hiszek benne. Te ennél úgyis okosabb vagy, és szebb úgysem dőlnél be.

Nagyon tetszik a blúzod jól megy a könyvemhez!
ELLEN DEGENERES

Imádom, ahogy fogod ezt a könyvet. Látszik, hogy erre születtél Vedd meg és el se engedd!
ELLEN DEGENERES

Tudod, mi tetszik nekem a legjobban benned? Az, hogy így egymásra találtunk. Na meg a szemed!
ELLEN DEGENERES

Te vagy a legkedvesebb olvasóm! Minden idők abszolút kedvence. De psszt… meg ne mondd a többieknek!
ELLEN DEGENERES

De lássuk, mit mondanak mások!

DeGeneres imádnivalóan egyedi megközelítésben beszél mindenről. Bármi legyen is a téma: a kelkáposztától a divatbemutatókig vagy Jézusig, az biztos, hogy rajongani fogsz érte!
PEOPLE MAGAZIN

DeGeneres könnyed, olvasmányos stílusa a régi és az új olvasóknak egyaránt a kedvence lesz!
PUBLISHER WEEKLY

Egy rajongó sem fog csalódni! A szerzőnek különleges képessége van az abszurd belső monológok ütős megjelenítésére, hetet-havat összehord DeGeneres összetéveszthetetlen bölcsessége és szókimondása egy pillanatra sem lankad.
KISKUS REVIEWLetöltés Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9786155596308
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2675035 / 1154311
  Illusztráció:
  FF RAJZOKKAL
  Fordító:
  Stella Márta  TAGS:

  online Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres), Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) fb2, download Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) PDF , download Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) IPhone,

  online Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) pdf

  , ingyenes Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) txt, letöltések Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) rtf, online Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) FB2 , e-Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) letöltések txt, ingyenes Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) letöltések, eKönyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) download MOBI, letöltések Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) IPad, olvas Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) MOBI, olvas Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) docx, ingyenes Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) awz, download eKönyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) iPad , ingyenes Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) DJVU,

  download Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) dvd, olvas Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) txt, Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) letöltések DJVU, Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) letöltések ingyenes, Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) pdf ingyenes, Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) letöltések epub ingyenes, Könyv: Szórakozol velem?! (Ellen Degeneres) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply