Könyv: Szeptember (Jean Mattern)


A könyv magyarul!Könyv: Szeptember (Jean Mattern)Hamarosan tizenegy éve lesz, hogy a lányunk meghalt, de azt hiszem, szerette volna ezt a tervemet, büszke lett volna rám. Ez a gondolat újabb gondolatot szült, bekapcsoltam a számítógépet, és tudtam már, hogy az emlékezetem szeszélye szerint kell leírnom az eseményeket, hanyagolva a hivatalos kronológiát. Hogy megadjam a tisztességet a tizenegy sportolónak, akiknek még a nevét sem merik nyilvánosan kiejteni, attól félvén, hogy ettől megkeseredik az ünnepi hangulat; de azért is, hogy visszacsaljak a fénybe egy férfit, akiről még soha nem meséltem senkinek; aki a tizenegy koporsóval együtt éppen olyan végérvényesen eltűnt az életemből, mintha őt is meggyilkolták volna a fürtstenfeldbruck-i katonai repülőtér kifutópályáján.
Sam Cole volt a neve.

Egy újságíró, hajdani tudósító emlékszik vissza és írja meg napról napra 1972 szeptemberének történéseit, amikor a müncheni olimpián palesztin terroristák tartanak fogva majd ölnek meg tizenegy izraeli sportolót.
Mattern regénye nem csupán személyes hangvételű tudósítás a tragikus eseményekről, hanem egy megdöbbentő és felkavaró kaland története is, melybe az elbeszélő a túszdráma közepette sodródik egy ismeretlennel.

Jean Mattern 1965-ban született, közép-európai eredetű családban. Párizsban él és dolgozik. Első három regényét számos nyelvre lefordították. A Szeptember a negyedik, magyar nyelven a harmadik megjelent regénye.Letöltés Könyv: Szeptember (Jean Mattern) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Szeptember (Jean Mattern)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Szeptember (Jean Mattern), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Szeptember (Jean Mattern) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Szeptember (Jean Mattern):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  141
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  328 gr
  ISBN:
  9789636765903
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2687958 / 1159222
  Fordító:
  Tótfalusi Ágnes  TAGS:

  online Könyv: Szeptember (Jean Mattern), Könyv: Szeptember (Jean Mattern) fb2, download Könyv: Szeptember (Jean Mattern) PDF , download Könyv: Szeptember (Jean Mattern) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Szeptember (Jean Mattern) IPhone,

  online Könyv: Szeptember (Jean Mattern) pdf

  , ingyenes Könyv: Szeptember (Jean Mattern) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Szeptember (Jean Mattern) txt, letöltések Könyv: Szeptember (Jean Mattern) rtf, online Könyv: Szeptember (Jean Mattern) FB2 , e-Könyv: Szeptember (Jean Mattern) letöltések txt, ingyenes Könyv: Szeptember (Jean Mattern) letöltések, eKönyv: Szeptember (Jean Mattern) download MOBI, letöltések Könyv: Szeptember (Jean Mattern) IPad, olvas Könyv: Szeptember (Jean Mattern) MOBI, olvas Könyv: Szeptember (Jean Mattern) docx, ingyenes Könyv: Szeptember (Jean Mattern) awz, download eKönyv: Szeptember (Jean Mattern) iPad , ingyenes Könyv: Szeptember (Jean Mattern) DJVU,

  download Könyv: Szeptember (Jean Mattern) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Szeptember (Jean Mattern) dvd, olvas Könyv: Szeptember (Jean Mattern) txt, Könyv: Szeptember (Jean Mattern) letöltések DJVU, Könyv: Szeptember (Jean Mattern) letöltések ingyenes, Könyv: Szeptember (Jean Mattern) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Szeptember (Jean Mattern) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Szeptember (Jean Mattern) pdf ingyenes, Könyv: Szeptember (Jean Mattern) letöltések epub ingyenes, Könyv: Szeptember (Jean Mattern) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply