Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison)


A könyv magyarul!Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison)Bécsben, a császári palota termeiben szól a keringő és patakzik a pezsgő, de a csillogó díszletek mögött versengés és gyilkos intrika dúl. Sissit, Ferenc József feleségét, népe “”tündérkirálynőjét”” fojtogatja a szigorú udvari etikett és a kihűlt házasság feszültsége, s nyugtalansága egyre nő. A szabadságra vágyó asszony gödöllői birtokán talál nyugalmat. Itt lovagol szeretett paripáin, itt élvezi az anyaság örömeit imádott kislánya, Valéria révén – és itt fogadja a magyar államférfi, Andrássy gróf látogatásait, a férfiét, akit évek óta teljes szívéből szeret. Az idillinek azonban tragikus hír vet véget: kisfia, Rudolf érdekében azonnal vissza kell térnie a fővárosba, a pletykálkodás, irigység és bánat világába. Szerelem és veszteség, odaadás és ellenszegülés – Sissi ellentmondásos vágyak közt hányódik: együtt tartsa a családját, vagy elmeneküljön fullasztó házassága és a történelem viharai, a nagy birodalmak összeomlásának baljós előjelei elől? A császárné végül kiköveteli helyét a trónon férje oldalán, elnyeri népe és a világ szeretetét, és megmenti a birodalmat. De vajon meg tudja-e menteni önmagát? És egyszer csak ott van; olyan, amilyennek mondják: nem evilági szépség… Vonul lefelé az elegáns hotel, a Beau Rivage lépcsőjén, fogja az ernyőt, kora őszi ragyogó napfény árasztja el a sugárutat. Tömeg gyűlik köré, amikor rájönnek, hogy a császárnét látják. – Itt jön! – Erzsébet császárné! – Sissi! Megy a rakparton a sétány és a várakozó gőzhajó felé, egyetlen női kísérője szaporán szedi a lábát mellette, hogy lépést tartson vele. Megjelenése elárulja, hogy nem közember: gyöngyházszínű bőre, királynői alakja a szűk és magas nyakú kiskabátban, hosszú fekete szoknyája, fekete kalapja dús gesztenyebarna haján. A haja – olyan híres, hogy még a férfi is olvasott róla – sötét és hullámos, apró ezüstök csillognak benne. A férfi végignéz toprongyos önmagán, rosszallóan szemléli a kosz félholdjait a körme alatt, a szakadásokat viseltes nadrágján. Közelről bámulja az asszony arcát, látja, ahogy pislog, ijedten, mint az üldözött állat. Hiszen az is, természetesen: üldözött. Nemcsak ő üldözi, hanem mindenki. Ő, akárcsak a férfi, menekül… Mögé lép, a vére dübörög, testében a fölismerés és lelkesültség mámorító elegye vágtat. Néhány száz méterre ott a gőzös, egy közeli dokkban, fekete füstöt pöfög a kék égre. A férfi a zsebébe nyúl, ujjai kitapintják a pengét…Letöltés Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison):  ISBN:
  9789632279565
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701192 / 8130361
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI  TAGS:

  online Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison), Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) fb2, download Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) PDF , download Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) IPhone,

  online Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) pdf

  , ingyenes Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) txt, letöltések Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) rtf, online Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) FB2 , e-Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) letöltések txt, ingyenes Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) letöltések, eKönyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) download MOBI, letöltések Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) IPad, olvas Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) MOBI, olvas Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) docx, ingyenes Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) awz, download eKönyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) iPad , ingyenes Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) DJVU,

  download Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) dvd, olvas Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) txt, Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) letöltések DJVU, Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) letöltések ingyenes, Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) pdf ingyenes, Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) letöltések epub ingyenes, Könyv: Sissi 2. – A birodalom úrnője (Pataki Allison) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply