Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara)


A könyv magyarul!Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara)Ilont és két testvérét egészen a magyar fővárosig menekíti Székelyföldről az édesapjuk. Talán az emlékek elől, hogy feledni tudják a borzalom éjszakáját, hogy végre elhallgattassák az ablakba újra és újra leszálló, halálhírt hozó kuvik hangját. Az ország gyásznapját követő hajnalon, a félrevert harangok zúgása közepette hagyják el az ezeréves “szülőhazát”. De nemcsak ellehetetlenített életük roncsait viszik magukkal a szekéren, hanem egy súlyos családi titkot is a szívükben.

Ilon mélyre, nagyon mélyre temeti a titkot és a múltat, évtizedekig nem beszél róla. Sem a lányának, sem az unokájának, Amandának. Akit egyébként nem is érdekel a család története, nem akar tudni a múltról, lázad a hagyományok ellen. Sikeres, jól kereső közgazdászként csak a jelenben, s csak a pillanatnak él. Aztán a városszéli villa mellett lakópark nő ki a földből, új emberek érkeznek, új ismeretségek kötődnek, új barátságok szövődnek, kizökkentve Amandát megszokott, uniformizált életéből. Egy napon rádöbben, milyen keveset tud Ilon mamáról, a családjáról és önmagáról is. Most már kész meghallgatni nagyanyja történetét. És akkor Ilon mama mesélni kezd. Feltámad a múlt, megelevenednek az emlékek, amelyeknek a nyomába eredve Amanda nemcsak a család békéjéhez nélkülözhetetlen igazságot, hanem a szerelmet és saját jövőjét is megtalálja.

Sorsfordító történelmi események, legendák, hagyományok, egy család több generációjának évszázadon átívelő megindító és elgondolkodtató históriája.Letöltés Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  270
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789634750024
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2707965 / 1170025  TAGS:

  online Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara), Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) fb2, download Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) PDF , download Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) IPhone,

  online Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) pdf

  , ingyenes Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) txt, letöltések Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) rtf, online Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) FB2 , e-Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) letöltések txt, ingyenes Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) letöltések, eKönyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) download MOBI, letöltések Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) IPad, olvas Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) MOBI, olvas Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) docx, ingyenes Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) awz, download eKönyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) iPad , ingyenes Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) DJVU,

  download Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) dvd, olvas Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) txt, Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) letöltések DJVU, Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) letöltések ingyenes, Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) pdf ingyenes, Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) letöltések epub ingyenes, Könyv: Porlik, mint a szikla (Bauer Barbara) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply