Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz)


A könyv magyarul!Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz)A Seholember. Városi legenda. Egy férfi, akinek a nevét csak suttogva emlegetik. Azt beszélik, ha felkeresi valaki, aki reménytelen helyzetbe került, és méltó a segítségére, ő mindent elkövet, hogy megvédje és megmentse.

Ő azonban nem csupán legenda.

Evan Smoaknak megvan hozzá a képessége és a forrásai is, hogy segítsen azokon, akiken senki más nem segít. Rendkívül veszélyes múltja van. Még gyerekként választották ki, hogy a szigorúan titkos Árva-program részeként tökéletes, hivatalosan nem létező ügynökké más szóval gyilkossá neveljék és képezzék ki. Ő volt X Árva. Evan egy idő után szakított az ügynökséggel, és az ott tanultakat arra használta fel, hogy minden hidat felégessen maga után.

Most azonban valaki a nyomában van. Valaki, hasonló képességekkel és kiképzéssel. Valaki, aki ismeri X Árvát. Valaki, aki egyre közelebb és közelebb kerül hozzá, és kihasználja Evan gyengéjét a Seholemberként végzett küldetését , hogy megtalálja és kiiktassa őt.

Az X Árva Gregg Hurwitz izgalmas, új Evan Smoak-sorozatának első darabja, feszült és mesteri thriller, amely az első oldalától kezdve beszippantja olvasóját. Zajos nemzetközi sikert aratott: megjelenésének havában az Amazon.com legjobb könyve lett, máris több, mint húsz országban fogják kiadni, számos országban vezette a sikerlistákat, a megfilmesítési jogok pedig Bradley Cooper produkciós cégénél kötöttek ki!Letöltés Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  372
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  306 gr
  ISBN:
  9786155514777
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2688779 / 1159502
  Sorozat:
  Fordító:
  Rusznyák Csaba  TAGS:

  online Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz), Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) fb2, download Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) PDF , download Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) IPhone,

  online Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) pdf

  , ingyenes Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) txt, letöltések Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) rtf, online Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) FB2 , e-Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) letöltések txt, ingyenes Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) letöltések, eKönyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) download MOBI, letöltések Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) IPad, olvas Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) MOBI, olvas Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) docx, ingyenes Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) awz, download eKönyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) iPad , ingyenes Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) DJVU,

  download Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) dvd, olvas Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) txt, Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) letöltések DJVU, Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) letöltések ingyenes, Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) pdf ingyenes, Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) letöltések epub ingyenes, Könyv: Orphan X – Az árva (Gregg Hurwitz) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply