Könyv: Majomábécé (Robert Merle)


A könyv magyarul!Könyv: Majomábécé (Robert Merle)Egy etológus házaspár örökbe fogad egy csimpánzbébit, s úgy nevelik, mint saját gyereküket: cumiztatják, pelenkázzák, s ami a legfontosabb: megtanítják beszélni, pontosabban mondva, kommunikálni. Erre, az eddigi kísérletek alapján, a süketnéma jelbeszéd látszik legalkalmasabbnak. Chloé, a bébi szépen halad, imádja a “szüleit”, megtanul asztalnál enni, beilleszkedik a családba, úgy viselkedik, mint egy csintalan kisgyerek. Tökéletes az idill, s a tudományos program is sikerrel kecsegtet: megvalósulni látszik az ember régi álma, hogy beszélgessen az állatokkal.

Ám egy nap Chloé, a tükör előtt állva, rádöbben, hogy “csúnya”, más, mint a családja. Mogorva lesz, szeszélyes, hatalmas testi erejével visszaélve rettegésben tartja a családot. A házaspárt egyre többen figyelmeztetik, hogy rossz vége lesz a kísérletnek, Chloét vissza kellene küldeni az állatkertbe, a program nem folytatható…

Merle, szokott írói módszeréhez híven, szigorúan tartja magát a tudomány eredményeihez, nem bocsátkozik utópiajátékokba. Abból az elvből indul ki, hogy a valóság sokkal izgalmasabb, mint a képzelet. Csak éppen továbbgondolja a kísérleteket. Az Állati elmék-ben például megjósolta, hogy a békés delfineket háborús célokra fogják felhasználni. Hét év sem telt a regény megjelenése után, s a Tonkini-öbölben valóban bevetettek delfineket a vietnami békaemberek ellen. S ki tudja, talán az állatokkal való kommunikációs kísérletek is úgy alakulnak, mint ebben a regényben.Letöltés Könyv: Majomábécé (Robert Merle) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Majomábécé (Robert Merle)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Majomábécé (Robert Merle), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Majomábécé (Robert Merle) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Majomábécé (Robert Merle):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  461
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789630796026
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2017908 / 1111906
  Fordító:
  Dutkay Magyar Katalin  TAGS:

  online Könyv: Majomábécé (Robert Merle), Könyv: Majomábécé (Robert Merle) fb2, download Könyv: Majomábécé (Robert Merle) PDF , download Könyv: Majomábécé (Robert Merle) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Majomábécé (Robert Merle) IPhone,

  online Könyv: Majomábécé (Robert Merle) pdf

  , ingyenes Könyv: Majomábécé (Robert Merle) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Majomábécé (Robert Merle) txt, letöltések Könyv: Majomábécé (Robert Merle) rtf, online Könyv: Majomábécé (Robert Merle) FB2 , e-Könyv: Majomábécé (Robert Merle) letöltések txt, ingyenes Könyv: Majomábécé (Robert Merle) letöltések, eKönyv: Majomábécé (Robert Merle) download MOBI, letöltések Könyv: Majomábécé (Robert Merle) IPad, olvas Könyv: Majomábécé (Robert Merle) MOBI, olvas Könyv: Majomábécé (Robert Merle) docx, ingyenes Könyv: Majomábécé (Robert Merle) awz, download eKönyv: Majomábécé (Robert Merle) iPad , ingyenes Könyv: Majomábécé (Robert Merle) DJVU,

  download Könyv: Majomábécé (Robert Merle) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Majomábécé (Robert Merle) dvd, olvas Könyv: Majomábécé (Robert Merle) txt, Könyv: Majomábécé (Robert Merle) letöltések DJVU, Könyv: Majomábécé (Robert Merle) letöltések ingyenes, Könyv: Majomábécé (Robert Merle) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Majomábécé (Robert Merle) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Majomábécé (Robert Merle) pdf ingyenes, Könyv: Majomábécé (Robert Merle) letöltések epub ingyenes, Könyv: Majomábécé (Robert Merle) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply