Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle)


A könyv magyarul!Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle)A XVI . és XVII . századi Franciaországot, a hugenották viharos, vérzivataros századát és az azt követő éppoly zaklatott időket felelevenítő, nagyszabású regényfolyam főhőse, a gáláns és szenvedélyes Pierre de Siorac lovag mindig ott van, ahol a korabeli történelmet alakítják, és ahol „libben a szoknya”.Ezúttal, a tizedik kötetben XIII . Lajos udvarában, az 1624 és 1627 közötti években. Villanásnyi idő egy ország, egy nemzet történelmében, ám ezt a kurta három évet fontosabbnál fontosabb események fémjelzik: Richelieu bíboros kinevezése a Királyi Tanács élére, a Valellina megmentésére indított itáliai hadjárat, a hugenották elleni ádáz harc folytatása, a király húgának, Henriette Máriának házassága Anglia uralkodójával, I. Károllyal, és a botrányok botránya, Buckingham hercegének széptevése a királynőnek, Ausztriai Annának.Az események egyre gyorsabban peregnek, az udvari intrikák cselszövéssé, a cselszövések összeesküvéssé nőnek-bonyolódnak. A királyné és a király fivére szövetkezik Lajos ellen. Féltestvérei, a Vendome-ok sorra állítják a halálos csapdákat Richelieu-nek. A király is csak hajszál híján menekül meg egy bérgyilkos késétől. A válasz sem késik. Száműzetés, tömlöc, nyaktiló sújt le a bűnösökre. Buckingham hercegét, aki a hugenották segélykérő hívására partra száll Franciaországban, véres harcok árán kiűzik az országból.Merle roppant mesterségbeli tudással eleveníti meg a francia történelemnek eme mozgalmas és lélegzetelállítóan izgalmas korszakát, rajzolja meg ezt a hol véres, hol könnyes, hol mulatságos, de mindig színpompás kavalkádot.Letöltés Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  522
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  764 gr
  ISBN:
  9789630792554
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2144522 / 1030555
  Sorozat:
  Fordító:
  Kamocsay Ildikó  TAGS:

  online Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle), Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) fb2, download Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) PDF , download Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) IPhone,

  online Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) pdf

  , ingyenes Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) txt, letöltések Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) rtf, online Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) FB2 , e-Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) letöltések txt, ingyenes Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) letöltések, eKönyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) download MOBI, letöltések Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) IPad, olvas Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) MOBI, olvas Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) docx, ingyenes Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) awz, download eKönyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) iPad , ingyenes Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) DJVU,

  download Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) dvd, olvas Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) txt, Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) letöltések DJVU, Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) letöltések ingyenes, Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) pdf ingyenes, Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) letöltések epub ingyenes, Könyv: Liliom és bíbor (Robert Merle) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply