Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale)


A könyv magyarul!Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale)Az örökség napja után az Ever After High-ban minden a feje tetejére áll! Mivel Raven Queen nem írta alá a Mesehősök Végzetkönyvét, és nem fogadta el benne szereplő sorsát, akaratlanul is veszélybe sodorta Holnemvoltország lakóinak életét. Raven sem vágyik másra, mint hogy boldogan éljen, amíg meg nem hal, de akkor Hófehérke lánya, Apple White sem harapna soha mérgezett almába, és nem ébresztené őt fel soha csókkal a hercege. És még hányan vannak, akik a papírforma szerint szeretnék élni mesebeli életüket?!

Raven nem akarta követni anyja, a Gonosz Királynő példáját, de talán mégis éppen ettől lesz ő a leggonoszabb. Tette ugyanis példaképül szolgál a zendülők számára, akik hozzá hasonlóan szabadon szeretnének dönteni saját sorsuk felől.

Az iskola két csoportra szakad: előkelőkre és zendülőkre. Ellentétük káoszt, felfordulást és bizonytalanságot hoz az Ever After High-ba.

A CSATÁROZÁSOK ÁRTATLAN ÁLDOZATOT KÖVETELNEK!Letöltés Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  344
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  348 gr
  ISBN:
  9789631197549
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2579772 / 1140459
  Sorozat:
  Illusztráció:
  RAJZOKKAL
  Fordító:
  Bottka Sándor Mátyás  TAGS:

  online Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale), Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) fb2, download Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) PDF , download Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) IPhone,

  online Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) pdf

  , ingyenes Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) txt, letöltések Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) rtf, online Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) FB2 , e-Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) letöltések txt, ingyenes Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) letöltések, eKönyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) download MOBI, letöltések Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) IPad, olvas Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) MOBI, olvas Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) docx, ingyenes Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) awz, download eKönyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) iPad , ingyenes Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) DJVU,

  download Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) dvd, olvas Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) txt, Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) letöltések DJVU, Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) letöltések ingyenes, Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) pdf ingyenes, Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) letöltések epub ingyenes, Könyv: Ki a leggonoszabb a vidéken? (Shannon Hale) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply