Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez)


A könyv magyarul!Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez)“A hatalmas város műszőrbe bugyolálva melegítette testünket, de bármelyik pillanatban ellökhetett magától, és mint egy nem kívánt magzatot lehúzhatott minket a csatornába. Ez a veszély azonban csak napról napra jobban felkorbácsolta bennünk a vágyat az élet után. Hittünk benne, hogy közeledik a paradicsom, és hogy a pokol ott van a lábunk alatt. Ezért burjánzott a gyönyör a városban, és ezért volt állandó a félelem. Önkívületben kacagtunk. Minden érzés intenzív volt, önző, aztán bőrünkhöz tapadva bűzös foltot hagyott, és elpárolgott. Ezt látva csak még jobban vágytunk rá, hogy megváltoztassuk Isztambult.”
Négy ember fekszik valahol Isztambul mélyén, egy sötét pincebörtön szűk és hideg cellájában. A négy fal között megszűnik tér és idő: a foglyok egyetlen viszonyítási pontja a börtön vaskapujának rozsdás hangja és a nap mint nap elszenvedett kínzások nyomában járó állandó fájdalom. A köztes időben történetekkel, legendákkal, anekdotákkal, találós kérdésekkel, filozofikus gondolatokkal szórakoztatják egymást, s ahogy mese és valóság olykor különös módon összeszövődik, a háttérben felsejlik négy különböző emberi sors. A föld alatti történetek és gondolatok azonban mindig ugyanoda vezetnek: a föld fölötti városba, Isztambulba.
BURHAN SÖNMEZ (1965) kurd származású török író. A közép-anatóliai Haymanában született. Jogot tanult, ügyvédként dolgozott. 1996-ban súlyosan megsérült egy rendőrattakban. Kezdetben verseket írt, első regénye, a Kuzey (Észak) 2009-ben jelent meg. Műveit több mint húsz nyelvre fordították le. Az Isztambul, Isztambul a harmadik regénye.Letöltés Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  327
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  452 gr
  ISBN:
  9789636766252
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2706969 / 1169561
  Fordító:
  Nemes Krisztián  TAGS:

  online Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez), Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) fb2, download Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) PDF , download Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) IPhone,

  online Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) pdf

  , ingyenes Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) txt, letöltések Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) rtf, online Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) FB2 , e-Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) letöltések txt, ingyenes Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) letöltések, eKönyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) download MOBI, letöltések Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) IPad, olvas Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) MOBI, olvas Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) docx, ingyenes Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) awz, download eKönyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) iPad , ingyenes Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) DJVU,

  download Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) dvd, olvas Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) txt, Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) letöltések DJVU, Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) letöltések ingyenes, Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) pdf ingyenes, Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) letöltések epub ingyenes, Könyv: Isztambul, Isztambul (Burhan Sönmez) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply