Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna)


A könyv magyarul!Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna)Ugron Zsolna új regényében megkapó érzékenységgel ábrázolja Szilágyi Erzsébetet, a nagy dolgokra hivatott, isteni küldetéssel felruházott lelket. A meggyötört és különc lányt, aki képtelen közel engedni bárkit is magához. A határozott és okos nőt, aki megtanul érvényesülni egy férfiak uralta világban. Az anyát, aki bármire képes, hogy megvédje gyermekeit. Az asszonyt, aki naggyá válni segítette a Hunyadiakat.

Megjött a másik Hunyadi János, és engem csak az érdekelt, megvéd-e, ígéri-e, hogy erős falak között tart, míg élek. Azt felelte, megvéd. Azt mondta, hogy csak az nem fél, aki másokért cselekszik. Nem értettem, de mindent odaadtam volna azért, hogy megértsem, hogyan lehet félelem nélkül élni. Az öccsét kedvesebbnek találtam. Kedvesebb is lett a lelkemnek. Ha voltam szerelmes, a fiatalabb Hunyadiba voltam. Szükségem az idősebbre volt. A testem egyiket sem vágyta, soha férfit nem akart. Csak fiúkat, gyermeket, azt akartam. Magamnak.

Ugron Zsolna megint lebilincselő könyvet írt. A varázslatos magyar múlt világába meríti az olvasót ez a szuggesztív és érzékeny regény; megelevenedik a középkor, megtelik érző, szenvedő, örömre vágyó emberekkel. Nemcsak megértjük: megtapasztaljuk, a bőrünkön érezzük s a szereplőkkel együtt éljük meg a 15. század magyarjainak sorsát.
Péterfy GergelyLetöltés Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  157
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  234 gr
  ISBN:
  9789634330196
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2690355 / 1160659
  Illusztráció:
  SZÍNES KÉPEKKEL
  Illusztrátor:
  Végh Júlia  TAGS:

  online Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna), Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) fb2, download Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) PDF , download Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) IPhone,

  online Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) pdf

  , ingyenes Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) txt, letöltések Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) rtf, online Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) FB2 , e-Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) letöltések txt, ingyenes Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) letöltések, eKönyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) download MOBI, letöltések Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) IPad, olvas Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) MOBI, olvas Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) docx, ingyenes Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) awz, download eKönyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) iPad , ingyenes Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) DJVU,

  download Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) dvd, olvas Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) txt, Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) letöltések DJVU, Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) letöltések ingyenes, Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) pdf ingyenes, Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) letöltések epub ingyenes, Könyv: Hollóasszony (Ugron Zsolna) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply