Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi)


A könyv magyarul!Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi)A 18. századi Ghánában Maamét fanti harcosok rabolják el a falujából. Miután lánygyermeket hoz a világra, sikerül megszöknie, de kénytelen hátrahagyni gyermekét. Hazatérve egy ashanti harcos harmadik felesége lesz, és újabb kislánynak ad életet. A féltestvérek, Effia és Esi sosem találkoznak, és sorsuk is másként alakul: Effia férjhez megy egy angolhoz, s míg ő kényelemben él a Cape Coast-i erődben, húga, Esi az erőd tömlöcében várja, hogy sokadmagával eladják rabszolgának, és áthajózzák Amerikába.

A történet egyik szála Effia utódait követi a háborús Afrikában, bemutatva a fanti és ashanti nemzetségek küzdelmét a rabszolga-kereskedelemmel és a brit gyarmatosítókkal. A másik szál Esi és leszármazottainak életét meséli el Amerikában – rabszolgasorsukat a déli ültetvényeken, a polgárháború idején, majd útjukat az alabamai szénbányákból Harlemig, a dzsesszklubok és kábítószertanyák világába.

A Hazatérésben hét generáció sorsát követhetjük nyomon egészen napjainkig, miközben megrázó módon szembesülünk vele, hogy a kiszolgáltatottság megalázó tapasztalata évszázadokon át kísért, és a rabszolgaság által okozott lelki sebek sosem gyógyulnak be teljesen.

Yaa Gyasi (1989) ghánai születésű amerikai írónő. Első regénye, a 2016-ban megjelent Hazatérés hatalmas kritikai sikert aratott: megnyerte a PEN Hemingway Díját, a legjobb első könyvnek járó John Leonard-díjat, és egyebek mellett a New York Times, a Washington Post és a Time magazin is az év legfigyelemreméltóbb regényei közé sorolta.Letöltés Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  423
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  550 gr
  ISBN:
  9789633108123
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2705805 / 1168704
  Fordító:
  Csuhai István  TAGS:

  online Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi), Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) fb2, download Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) PDF , download Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) IPhone,

  online Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) pdf

  , ingyenes Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) txt, letöltések Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) rtf, online Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) FB2 , e-Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) letöltések txt, ingyenes Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) letöltések, eKönyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) download MOBI, letöltések Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) IPad, olvas Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) MOBI, olvas Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) docx, ingyenes Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) awz, download eKönyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) iPad , ingyenes Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) DJVU,

  download Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) dvd, olvas Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) txt, Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) letöltések DJVU, Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) letöltések ingyenes, Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) pdf ingyenes, Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) letöltések epub ingyenes, Könyv: Hazatérés (Yaa Gyasi) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply