Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix)


A könyv magyarul!Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix)Mi történik az istállóban? Mit esznek a disznók? Mit csinál a bálázógép? Mi terem a kertben? Miért hempereg a sárban a disznó? Miből sütik a kenyeret?

A 3 éveseknek szóló Mi MICSODA mini sorozat fő vonzereje a kedvesen megrajzolt figurákban és a részletgazdag képekben rejlik. Erőssége az ismeretterjesztő szövegek és az elbeszélés jó aránya is.
A főszereplők követhető példát nyújtanak a gyerekeknek: a félénkek, a játékosak vagy kezdeményezők mind magukra ismerhetnek valamelyik figurában a könyvek lapjain.
Az utolsó oldalon 4-6 felhajtható kukucskáló segítségével tesztelhetik a gyerekek, hogy mit jegyeztek meg a könyv lapozgatása során.

Párnázott, kemény borító. 3 éves kortól ajánljuk!Letöltés Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  14
  Borító:
  LAPOZÓ
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789632940403
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2212097 / 1068004
  Sorozat:
  Illusztráció:
  STEFAN RICHTER RAJZAIVAL
  Fordító:
  Bencze Mariann  TAGS:

  online Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix), Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) fb2, download Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) PDF , download Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) IPhone,

  online Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) pdf

  , ingyenes Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) txt, letöltések Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) rtf, online Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) FB2 , e-Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) letöltések txt, ingyenes Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) letöltések, eKönyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) download MOBI, letöltések Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) IPad, olvas Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) MOBI, olvas Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) docx, ingyenes Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) awz, download eKönyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) iPad , ingyenes Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) DJVU,

  download Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) dvd, olvas Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) txt, Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) letöltések DJVU, Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) letöltések ingyenes, Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) pdf ingyenes, Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) letöltések epub ingyenes, Könyv: Gyere velünk a tanyára! (Eva Dix) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply