Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos)


A könyv magyarul!Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos)Négy nappal 1943 karácsonya előtt egy erősen sérült amerikai bombázó küszködött, hogy átrepüljön az ellenséges Németország területe fölött. A huszonegy éves pilóta mögött a gép személyzetének fele már súlyos sebesült vagy halott volt. Ez volt az első bevetésük. Hirtelen hosszú, sötét alak jelent meg a gép farkánál: egy német Messerschmitt vadászgép. A gépet egy mesterpilóta vezette, aki egyetlen gombnyomással képes lett volna elpusztítani az amerikai gépet. Ami ez után történt, minden képzeletet felülmúlt és később a II. világháborús ellenségek közötti leghihetetlenebb találkozóként vált ismertté.
Igaz történet két pilótáról, akiknek az élete azon a napon találkozott: az amerikai Charlie Brown hadnagyról, aki korábban egy nyugat-virginiai farmon dolgozott, majd a B-17-es pilótája lett, és a bajor Franz Stigler hadnagyról, aki korábban utasszállító repülőgépeket vezetett, és szerette volna elkerülni, hogy a háborúban harcolnia kelljen.
A Felettünk a csillagos ég Charlie és Franz megrendítő története. Charlie kénytelen az angol ködben felszállni, társai gépeinek égő roncsai között, miközben a légvédelmi ágyúk olyan közel dördülnek el, hogy bevilágítanak a pilótafülkébe, eközben az ellenséges harci gépek cápákként köröznek körülötte. Franz homokviharokat élt át a sivatagban, egyedül zuhant le a tengeren, és szembe kellett néznie azzal, hogy ezer, egyenként tizenegy gépfegyveres bombázó várja, hogy rájuk támadjon.
Charlie és Franz találkozását az Amerikai Légierő 8. repülőszázada szigorúan titkosnak minősítette. Olyan pillanat volt ez, amely ha kiderül, Franzot kivégzőosztag elé állítják. A találkozás emléke negyven éven át sokszor felidéződött a két férfi tudatában, mígnem idős korukban megkeresték egymást. Ez a küldetés örökre megváltoztatta az életüket.Letöltés Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  470
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  434 gr
  ISBN:
  9789632613277
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238637 / 1093124
  Sorozat:
  Illusztráció:
  FEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL
  Fordító:
  Bozai Ágota  TAGS:

  online Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos), Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) fb2, download Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) PDF , download Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) IPhone,

  online Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) pdf

  , ingyenes Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) txt, letöltések Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) rtf, online Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) FB2 , e-Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) letöltések txt, ingyenes Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) letöltések, eKönyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) download MOBI, letöltések Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) IPad, olvas Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) MOBI, olvas Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) docx, ingyenes Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) awz, download eKönyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) iPad , ingyenes Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) DJVU,

  download Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) dvd, olvas Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) txt, Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) letöltések DJVU, Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) letöltések ingyenes, Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) pdf ingyenes, Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) letöltések epub ingyenes, Könyv: Felettünk a csillagos ég (Larry Alexander – Adam Makos) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply