Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff)


A könyv magyarul!Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff)Hazug? Tolvaj? Gyilkos? Ő az édesanyja.

Whit Mosley békebíró harminc éve nem látta az anyját, aki egy napon fogta magát, elhagyta a férjét, hat fiát, és azóta sem adott életjelet magáról. Most, hogy az apja halálos beteg, Whit megbíz egy magánnyomozót, hogy kutassa fel az anyját. Választ akar arra a kérdésre, miért szökött el búcsú nélkül, miközben reménykedik, hogy a múlt sebeit talán még be lehet gyógyítani.
A nyomok a houstoni alvilágba, a hatalmuk és vagyonuk megőrzéséért minden gaztettre hajlandó maffiacsaládok ,,tisztességes” otthonaiba, a kínzástól, gyilkosságoktól sem visszariadó drogkereskedők búvóhelyeire, kaszinókba, sztriptízbárokba, pénzmosodákba vezetnek. Whit hazugságok szövevényes hálójában vergődve, bérgyilkosok elől menekülve, a törvényt és esküjét is megszegve próbálja kimenekíteni ebből a pokolból az anyját. Akiben mindenáron bízni szeretne, pedig valójában alig ismeri. Lehet, hogy a végén neki kell megfizetnie mások bűneiért? Lehet, hogy a szakmai tisztessége a tét? Lehet, hogy mire a halálos macska-egér játék véget ér, már nem ugyanaz az ember lesz, aki korábban volt?
,,A Felejts már el! elsőrangú regény: akár egy gyémánt. Ha a krimi zene volna, ez a könyv lenne Jerry Lee Lewis játéka. Szerintem ez a legnagyobb dicséret, amit krimiszerző kaphat.” – The Independent
,,A Felejts már el! olvasásakor a körmömet rágtam izgalmamban, miközben a szívem szakadt bele. Lélegzetelállító, akciódús krimi, tele talánnyal, merészséggel és valódi érzelemmel. Jeff Abbott a feszültségkeltés nagymestere, akire mindig érdemes odafigyelni.” – Harlan Coben
JEFF ABBOTT számos díjat nyert regényeivel. A texasi születésű thrilleríró történelem és irodalom szakon diplomázott, majd a reklámszakmában dolgozott. Jelenleg Austinban él feleségével és két fiával. A Felejts már el! a népszerű Whit Mosley-sorozat harmadik darabja.

Csörrenést hallott, és valami megvillant Paul kezében. Egy vastag szemű lánc vége. Paul a dzsekije ujjából rántotta elő, aztán megiramodott felé, miközben Whit a pisztolyáért kapott. A súlyos lánc már az arca felé lendült, és Whit hanyatt esett az úttesten, a fegyvere pedig alá került. A lánc pörgött, elsüvített Whit feje fölött, Paul arca diadalmasan eltorzult a fényben. Whit maga elé kapta a karját, hogy védje magát.Letöltés Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  390
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9786155715204
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701400 / 1167440
  Sorozat:
  Fordító:
  Galambos Zoltán  TAGS:

  online Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff), Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) fb2, download Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) PDF , download Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) IPhone,

  online Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) pdf

  , ingyenes Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) txt, letöltések Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) rtf, online Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) FB2 , e-Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) letöltések txt, ingyenes Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) letöltések, eKönyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) download MOBI, letöltések Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) IPad, olvas Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) MOBI, olvas Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) docx, ingyenes Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) awz, download eKönyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) iPad , ingyenes Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) DJVU,

  download Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) dvd, olvas Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) txt, Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) letöltések DJVU, Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) letöltések ingyenes, Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) pdf ingyenes, Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) letöltések epub ingyenes, Könyv: Felejts már el! (Abbott Jeff) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply