Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas)


A könyv magyarul!Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas)Azt hittem, én irányítok. Nagyot tévedtem…

Nincs szükségem kapcsolatra. Enyém a Hux, egy dekadens klub, ahol tetszésem szerint minden komisz vágyamat csillapíthatom. Elveszem a gyönyört, és adok is – korlátozások nélkül. Így, amikor Raya Rivers tér be hozzám, s egy rideg, érzelemmentes, mocskos férfit kér, nos… nálam jobban senki nem éli ki bűnös szenvedélyét.

Raya azonban más. Sebezhető. Valami mély bánatot hordoz, amely keresztülmegy az összes gondosan felépített falamon, és megmagyarázhatatlan módon gondoskodásra késztet. Most a gondoskodás irányít. A jég átadta helyét a tűzforró szükségnek.

Rayának azonban fogalma sincs a másik életemről – a való életemről. Egy elragadó kislány apja vagyok. A két világom egy szupernóva erejével készül összecsapni. Ha Raya egyszer megtudja az igazat, képes lesz elfogadni mindazt, aki vagyok?

A regény az Ez a férfi sorozat része. Önállóan is élvezhető, nem kell hozzá ismerni a többi kötetet, de a Jesse Ward rajongók már alig várják, hogy milyen tanácsot ad Drew-nak a szerelemről.Letöltés Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  190
  Borító:
  KARTONKÖTÉS
  Súly:
  160 gr
  ISBN:
  9786155676895
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701750 / 1167720
  Sorozat:
  Fordító:
  Debreczeni Kinga  TAGS:

  online Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas), Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) fb2, download Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) PDF , download Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) IPhone,

  online Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) pdf

  , ingyenes Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) txt, letöltések Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) rtf, online Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) FB2 , e-Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) letöltések txt, ingyenes Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) letöltések, eKönyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) download MOBI, letöltések Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) IPad, olvas Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) MOBI, olvas Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) docx, ingyenes Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) awz, download eKönyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) iPad , ingyenes Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) DJVU,

  download Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) dvd, olvas Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) txt, Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) letöltések DJVU, Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) letöltések ingyenes, Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) pdf ingyenes, Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) letöltések epub ingyenes, Könyv: Ez vagyok (Jodi Ellen Malpas) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply