Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen)


A könyv magyarul!Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen)*** Havas Henrik ajánlásával
Mindenkinek van takargatnivalója! Neked mi?
Én nyíltan vállaltam a titkomat, és ha ez az ára annak, hogy akár egyetlen ember életét megmenthetem, akkor megérte.

Február 4-én önszántamból bevonultam a pszichiátriára. Ha nem tettem volna, akkor vagy magamban, vagy a környezetemben tettem volna kárt. Akkor még nem is sejtettem, hogy az öngyilkossági kísérletek, a tehetetlenség, az élhetetlenség, a kínzó lelki gyötrelmek miből fakadnak. A közvetlen környezetem, de még az avatott szemek is egészséges embernek tartottak.

A pszichiáterem szerint, aki a kórházban a kezelőorvosom is volt, a Borderline személyiségzavarnak nincsenek külsérelmi nyomai. Sőt az orvostudomány jelenlegi állása szerint az egyik legbonyolultabb és legkiismerhetetlenebb mentális betegség. A világon több mint 140 millió embert érint! A terápia alatt mellesleg halálosan beleszerettem a pszichiáterembe. A jelek pedig arra utaltak, hogy ő is hasonlóan érez irántam.

Kneszl Beáta Carmen regénye egy olyan humorban és fordulatokban gazdag, nyílt kitárulkozás, amelyet nem lehet szó nélkül hagyni. Irreális élethelyzetekből derül ki, hogy milyen nehéz élete van azoknak, akik ebben a betegségben szenvednek. Ezek alapján az olvasó joggal hiheti, hogy a leírtak a fantázia szüleményei. Pedig nem! A regény minden egyes szava igaz.Letöltés Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  327
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9786155596704
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2689699 / 1160272  TAGS:

  online Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen), Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) fb2, download Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) PDF , download Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) IPhone,

  online Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) pdf

  , ingyenes Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) txt, letöltések Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) rtf, online Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) FB2 , e-Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) letöltések txt, ingyenes Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) letöltések, eKönyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) download MOBI, letöltések Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) IPad, olvas Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) MOBI, olvas Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) docx, ingyenes Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) awz, download eKönyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) iPad , ingyenes Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) DJVU,

  download Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) dvd, olvas Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) txt, Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) letöltések DJVU, Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) letöltések ingyenes, Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) pdf ingyenes, Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) letöltések epub ingyenes, Könyv: Én, a megbélyegzett (Kneszl Beáta Carmen) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply