Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva)


A könyv magyarul!Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva)Kik osztozhatnak a Római Birodalom északi területein? A muszlimok, a görögök vagy a barbár királyok? Hova sodródik ez a sok ember Európában? Kalandorok, honfoglalók, rabszolgák, harcosok? Ebben a felbolydult világban nemcsak az eleven emberek tesznek meg irdatlan távolságokat, hanem a hiedelmek, a versek, a csontok (ereklyék) is. A hatalomért való hajszában mi tehet győztessé vagy csak jó katonává? A fegyelem vagy a hősiesség? Az önmagunkhoz való hűség vagy az alkalmazkodás, a változni tudás?
Bánki Éva regénytrilógiájának második részében Riolda a Fordított időben elszenvedett hányattatásai után immár családanyaként kel útra, hogy segítsen megtalálni Hildi hercegnő eltűnt gyerekeit. De a nyugati világ sokat változott azóta, hogy újraalapította az időt a saját szigetén. A Nyugati szél szigetének királynője nem a lovagregények és tündérek titokzatos világába tér vissza, hanem a Karoling-újjászületés idejébe, a lázasan formálódó Európa politikai erőterébe, a városállamok, a születő nagyhatalmak, rabszolgakereskedő-hálózatok és egyre hatalmasabb kolostorok világába. Utazásai során eljut a hispániai szlávok fővárosába és Velencébe, ahol annyi kalandor próbál új életet kezdeni. Riolda csak a saját életét szeretné visszakapni – de visszajut-e egyszer a saját szigetére?Letöltés Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  332
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  470 gr
  ISBN:
  9789636766795
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2705887 / 1168781  TAGS:

  online Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva), Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) fb2, download Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) PDF , download Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) IPhone,

  online Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) pdf

  , ingyenes Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) txt, letöltések Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) rtf, online Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) FB2 , e-Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) letöltések txt, ingyenes Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) letöltések, eKönyv: Elsodort idő (Bánki Éva) download MOBI, letöltések Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) IPad, olvas Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) MOBI, olvas Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) docx, ingyenes Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) awz, download eKönyv: Elsodort idő (Bánki Éva) iPad , ingyenes Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) DJVU,

  download Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) dvd, olvas Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) txt, Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) letöltések DJVU, Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) letöltések ingyenes, Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Elsodort idő (Bánki Éva) pdf ingyenes, Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) letöltések epub ingyenes, Könyv: Elsodort idő (Bánki Éva) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply