Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan)


A könyv magyarul!Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan)Tasmania egyik távoli felföldjén egy vízi erőmű építésénél dolgozik Bojan Buloh, aki azért hozta ide a családját előbb Szlovéniából, a II. világháború utáni nyomorból, majd a menekülttáborból, hogy új életet kezdjenek. Egy éjjel Bojan felesége eltűnik a hóviharban, és sosem tér vissza. Bojan egyedül gondoskodik a hároméves lányukról, Sonjáról, és itallal űzi el démonait. A lány kamaszkorában szintén elmegy otthonról, ám harmincöt évvel később visszatér Tasmaniába apjához, akit az európai háború és későbbi borzalmak emlékei kísértenek. Amikor a múlt árnyai egyre erőszakosabban nyomulnak be a jelenbe, Sonja és Bojan sivár élete örökre megváltozik.
Az Egy tenyér, ha tapsol a régi világ barbarizmusáról, az új haza könyörtelenségéről és azoknak a sorsáról szól, akik a reménytelenségben a szeretet erejével próbálják megváltani önmagukat.

Richard Flanagan 1961-ben született Tasmaniában. A Keskeny út északra című regényével 2014-ben elnyerte a Man Booker-díjat. Az Egy tenyér, ha tapsol a második regénye, amely 1997-ben jelent meg.Letöltés Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  408
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  518 gr
  ISBN:
  9789636766474
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2711510 / 1172443
  Fordító:
  Kada Júlia  TAGS:

  online Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan), Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) fb2, download Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) PDF , download Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) IPhone,

  online Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) pdf

  , ingyenes Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) txt, letöltések Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) rtf, online Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) FB2 , e-Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) letöltések txt, ingyenes Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) letöltések, eKönyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) download MOBI, letöltések Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) IPad, olvas Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) MOBI, olvas Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) docx, ingyenes Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) awz, download eKönyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) iPad , ingyenes Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) DJVU,

  download Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) dvd, olvas Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) txt, Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) letöltések DJVU, Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) letöltések ingyenes, Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) pdf ingyenes, Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) letöltések epub ingyenes, Könyv: Egy tenyér, ha tapsol (Richard Flanagan) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply