Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley)


A könyv magyarul!Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley)A bűbájos, gazdag képzelőerővel megáldott Flavia de Luce két undok nővérével és özvegy édesapjával Buckshaw valaha jobb időket látott kastélyában él. A szemfüles és kíváncsi lány a családi birtokon felfedez egy elhagyatott viktoriánus laboratóriumot, ahol kitanulja a vegyészetet – főként a méregkeverést.
Egy különös haláleset és számos megmagyarázhatatlan rejtély arra sarkallja Flaviát, hogy nyomozásba kezdjen. Mikor édesapját letartóztatják gyilkosság vádjával, felgyorsulnak az események. A félelmet nem ismerő lány a kémia segítségével fedez fel ellentmondásokat és kapcsolódási pontokat, és fejti fel a bűnügy szövevényes szálait.
Lendületes stílusú, lebilincselően izgalmas regény, amelyben a fiatal elbeszélő-főszereplő igazi Agatha Christie-krimibe illő leleményességgel és logikával ered a bűnügy nyomába. A De mi került a pitébe? egy hatkötetesre tervezett sorozat első része.Letöltés Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  340
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  366 gr
  ISBN:
  9789632613239
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238356 / 1092828
  Sorozat:
  Fordító:
  Lázár Júlia  TAGS:

  online Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley), Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) fb2, download Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) PDF , download Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) IPhone,

  online Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) pdf

  , ingyenes Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) txt, letöltések Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) rtf, online Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) FB2 , e-Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) letöltések txt, ingyenes Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) letöltések, eKönyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) download MOBI, letöltések Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) IPad, olvas Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) MOBI, olvas Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) docx, ingyenes Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) awz, download eKönyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) iPad , ingyenes Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) DJVU,

  download Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) dvd, olvas Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) txt, Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) letöltések DJVU, Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) letöltések ingyenes, Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) letöltések pdf ingyenes, Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) pdf ingyenes, Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) letöltések epub ingyenes, Könyv: De mi került a pitébe? (Alan Bradley) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply