Könyv: Csendkirály (Hayden Moore)


A könyv magyarul!Könyv: Csendkirály (Hayden Moore)Alex Seeley sikeres fotós, aki már régen rájött, hogy a pénz nem teszi boldoggá. Keresi a kihívásokat, és állandóan úton van. De nem csak a kalandvágy hajtja, sokkal inkább menekül a múlt árnyai elől. Édesanyja halálát sosem tudta feldolgozni, ezért inkább messzire elkerül mindent, ami felidézheti az emlékeket.
Jamie Cameron nem teheti meg, hogy elmenekül a démonjai elől. Ő a saját elméje foglya, ahol a belső hangokon kívül soha, semmi sem töri meg a csendet.
Autóbaleset következtében vesztette el a hallását, és azzal együtt a korábbi életét is.
Nincs zene, nincsenek kedves szavak, csak az örök némaság.
Ebbe a hangtalan magányba robban bele Alex, és bár a kapcsolat hatalmas zökkenőkkel indul, fáradhatatlanul küzd kettejükért.
Csakhogy Jamie nem elégszik meg a szerelemmel. Ő vissza akarja kapni a hallását, és véget akar vetni a fájdalmas némaságnak.
Kockázatos beavatkozásra szánja el magát, amiért akár az életével is fizethet.
Vajon mit választ? A lemondással teli, mégis boldog életet, vagy mindent egy lapra tesz fel?
“Hayden Moore káprázatosan szép, mégis gyötrelmesen realisztikus világba repít el. Aki jegyet vesz erre az utazásra, az készüljön fel az érzelmi hullámvasút összes elképesztő fordulatára. Mert a szereplőkkel együtt fogja megélni a hirtelen ajándékba kapott szerelem csillámporos boldogságát; a szívfacsaróan nehéz döntések súlyát is a vállain érzi majd, és egészen biztos, hogy megérinti a szenvedély, ami szinte felperzseli a lapokat.
Mindenkinek őszintén ajánlom.” – Becca PriorLetöltés Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Csendkirály (Hayden Moore)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Csendkirály (Hayden Moore), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Csendkirály (Hayden Moore):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  408
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  412 gr
  ISBN:
  9786150003498
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711190 / 1172200  TAGS:

  online Könyv: Csendkirály (Hayden Moore), Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) fb2, download Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) PDF , download Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) IPhone,

  online Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) pdf

  , ingyenes Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) txt, letöltések Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) rtf, online Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) FB2 , e-Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) letöltések txt, ingyenes Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) letöltések, eKönyv: Csendkirály (Hayden Moore) download MOBI, letöltések Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) IPad, olvas Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) MOBI, olvas Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) docx, ingyenes Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) awz, download eKönyv: Csendkirály (Hayden Moore) iPad , ingyenes Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) DJVU,

  download Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) dvd, olvas Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) txt, Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) letöltések DJVU, Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) letöltések ingyenes, Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Csendkirály (Hayden Moore) pdf ingyenes, Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) letöltések epub ingyenes, Könyv: Csendkirály (Hayden Moore) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply