Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos)


A könyv magyarul!Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos)1956. Ezúttal nem egy cikkről van szó, nem egy tudósításról, egy riportról. Nem arról van szó, hogy Pesten érlelődik valami, s nem is arról, hogy kitört a forradalom. Nem arról van szó, hogy ismét tankok járnak Pest utcáin, és nem is arról, hogy Magyarország független lesz-e. Gordon Zsigmondnak, a sokat látott bűnügyi újságírónak nem a Parlament előtti sortűzről, a Corvin-közről és a háttérben az ország sorsát befolyásoló erőkről kell cikket írnia, és nem is arról, hogy miként harcolnak az emberek Budapesten a szabadságukért. Nem arról kell tudósítania a világot, hogy Pesten megállt az élet, a rádió épületénél harcok dúlnak, nem is arról, hogy mi történik azokkal, akiket ávósnak néznek. Gordon Zsigmondnak most egy gyilkost kell megtalálnia, aki a szeretteire jelent halálos veszélyt, egy gyilkost, akit ha ő nem állít meg, senki sem fog. Tennie kell mindezt egy városban, ahol a becsület és a tisztesség sajátos fogalmakká váltak, egy városban, ahol csak saját magában bízhat, meg abban, hogy mindenkinek és mindennek ára van. Még gyilkosnak és áldozatának is.

A magyar krimi megteremtőjének is hívott Kondor Vilmos nemzetközi sikerű Bűnös Budapest regényfolyamát már nem kell bemutatni az olvasóknak. A Budapest novemberben 1956. őszén játszódik, a forradalom kellős közepén, a városnak olyan arcát mutatva meg, amelyről nem sok szó esett az elmúlt fél évszázadban.Letöltés Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  472
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  466 gr
  ISBN:
  9789634332602
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708585 / 1170493  TAGS:

  online Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos), Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) fb2, download Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) PDF , download Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) IPhone,

  online Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) pdf

  , ingyenes Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) txt, letöltések Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) rtf, online Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) FB2 , e-Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) letöltések txt, ingyenes Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) letöltések, eKönyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) download MOBI, letöltések Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) IPad, olvas Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) MOBI, olvas Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) docx, ingyenes Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) awz, download eKönyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) iPad , ingyenes Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) DJVU,

  download Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) dvd, olvas Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) txt, Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) letöltések DJVU, Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) letöltések ingyenes, Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) pdf ingyenes, Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) letöltések epub ingyenes, Könyv: Budapest novemberben (Kondor Vilmos) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply