Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn)


A könyv magyarul!Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn)Mina Grime az iskola lúzere, egészen addig a napig, amíg meg nem menti a suli legmenőbb pasijának az életét egy iskolai kiránduláson. Egy csapásra minden megváltozik, a lány hirtelen a figyelem középpontjába kerül, és minden lépését a szerencse kíséri. De mikor már a dolgok nem is mehetnének jobban, Mina édesanyja bejelenti, hogy elköltöznek. Mina kérdőre vonja édesanyját, aki kénytelen elmondani a családi titkot. Mina Grime valójában a Grimm testvérek leszármazottja, és egy átok terheli őt, mely generációról generációra öröklődött. Vannak rések, ahol az emberek és a tündérek világa összeér, ezen a mesevilág lényei átszöktek, és az emberek bosszantásával múlatják az időt. Mikor az emberek megelégelték, alkut kötöttek a varázslényekkel. Azok megígérték, hogy ha az emberek végigjátszák az összes mesét, és sikeresen befejezik a történeteket, visszamennek saját világukba. Ám a mesék gyűjteménye egyszer csak életre kelt, és saját maga kezdte irányítani a történeteket, megnehezítve ezzel az emberek dolgát. Olyannyira, hogy bár a Grimm testvéreknek több mint 170 mesét sikerült végigjátszani, nem tudták mindet befejezni. Így öröklődött az átok generációkon át. Most Minán a sor, hogy belépjen a mesevilágba és megtörje az évszázados átkotLetöltés Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9789632615417
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2581142 / 1140744
  Sorozat:
  Fordító:
  Stier Ágnes  TAGS:

  online Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn), Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) fb2, download Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) PDF , download Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) IPhone,

  online Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) pdf

  , ingyenes Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) txt, letöltések Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) rtf, online Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) FB2 , e-Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) letöltések txt, ingyenes Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) letöltések, eKönyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) download MOBI, letöltések Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) IPad, olvas Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) MOBI, olvas Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) docx, ingyenes Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) awz, download eKönyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) iPad , ingyenes Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) DJVU,

  download Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) dvd, olvas Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) txt, Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) letöltések DJVU, Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) letöltések ingyenes, Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) pdf ingyenes, Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) letöltések epub ingyenes, Könyv: Bűbájtalan (Chanda Hahn) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply