Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin)


A könyv magyarul!Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin)Lucia Berlin szemügyre vette a démonait, az alkoholt, a kábítószereket, a bántalmazó és sérült anyát, a betegségeket, a magányt, aztán odalépett a szakadék szélére, és lenézett a mélységbe.
De az utolsó pillanatban mégis úrrá lett a zuhanáson: megírta az elbeszéléseit.
Történeteit, amelyek egyszerre ironikusak és tragikusak, drámaiak és szatirikusak, a huszadik századi Amerika mindennapjaiban rejtőző csodák és személyes tragédiák teszik felejthetetlenné.
A Bejárónők kézikönyve az amerikai novellista, Lucia Berlin válogatott történeteit gyűjti egybe. Az írónő halála után tizenegy évvel jelent meg a kötet, amely több millió olvasót és hatalmas népszerűséget hozott szerzőnek, és több mint húsz nyelvre fordították le.

,,A takarítónők lopnak, nem kérdés. De nem olyasmit, ami miatt olyan nagyon aggódnak az emberek, akiknek dolgozunk. Az a sok felesleges holmi, az váltja ki végül belőlünk. Nem kérünk a kis hamutartókban lévő aprópénzből.
Egyszer egy bridzspartin egy hölgyemény azzal állt elő, hogy a takarítónők becsületességét úgy lehet tesztelni, ha az ember kis rózsamintás hamutartókat hagy szerteszét, teli apróval. A magam részéről még hozzá is teszek pár egycentest, időnként még egy tízcentest is.
Amint nekifogok a munkának, legelőször is megjegyzem, hol vannak az órák, a gyűrűk, az aranyszövésű színházi retikülök. Később, amikor lihegve, vérvörös arccal berontanak, csak hűvösen megjegyzem:
– A párnája alatt; a zöld pipereasztalkán. – Igazából szoktam lopni, de leginkább csak altatót, a rossz napokra is gondolni kell.”Letöltés Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  606
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  486 gr
  ISBN:
  9789636766245
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701801 / 1167768
  Fordító:
  Bíró Júlia  TAGS:

  online Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin), Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) fb2, download Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) PDF , download Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) IPhone,

  online Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) pdf

  , ingyenes Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) txt, letöltések Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) rtf, online Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) FB2 , e-Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) letöltések txt, ingyenes Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) letöltések, eKönyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) download MOBI, letöltések Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) IPad, olvas Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) MOBI, olvas Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) docx, ingyenes Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) awz, download eKönyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) iPad , ingyenes Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) DJVU,

  download Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) dvd, olvas Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) txt, Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) letöltések DJVU, Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) letöltések ingyenes, Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) pdf ingyenes, Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) letöltések epub ingyenes, Könyv: Bejárónők kézikönyve (Lucia Berlin) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply