Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls)


A könyv magyarul!Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls)Egy szívszorító és felszabadító erejű regény egy bátor lányról, aki szembeszállt a felnőttek világában uralkodó igazságtalansággal. Az Ezüst csillag a képzelőerő és történetmesélés diadala.
1970-et írunk, a helyszín egy kaliforniai kisváros. Jesn tizenkét éves, a nővére, Liz tizenöt, amikor művészi hajlamokkal megáldott édesanyjuk, Charlotte aki bármerre is lakott életében, valami kivetnivalót mindenhol talált hátrahagyva őket és egy-két hónapra elegendő költőpénzt, elindul, hogy megtalálja önmagát. Egyik nap Bean az iskolából hazatérve egy rendőrautót pillant meg a házuk előtt, ezért Lizzel úgy döntenek, inkább buszra szállnak, és Virginába utaznak nagybátyjukhoz, Tinsley-hez.
Bár a nagybácsi befogadja őket, de kevés a pénzük, így Jean nővérével együtt irodai munkát és gyermekfelügyeletet vállal Jerry Maddoxnál, a helyi gyár tagbaszakadt munkafelügyelőjénél. Hamar kiderül azonban, hogy a férfi agresszív és hatalommániás. Az alkalmazottai rettegnek tőle, senki nem mer szembeszállni vele. Liz azonban egy nap már nem bírja a megaláztatást. De mit tehet egy törékeny lány egy befolyásos üzletemberrel szemben? És lesz-e aki mellé áll ebben a küzdelemben?Letöltés Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  300
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9789632615356
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2570902 / 1139945
  Sorozat:
  Fordító:
  Marczali Ferenc  TAGS:

  online Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls), Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) fb2, download Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) PDF , download Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) IPhone,

  online Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) pdf

  , ingyenes Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) txt, letöltések Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) rtf, online Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) FB2 , e-Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) letöltések txt, ingyenes Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) letöltések, eKönyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) download MOBI, letöltések Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) IPad, olvas Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) MOBI, olvas Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) docx, ingyenes Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) awz, download eKönyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) iPad , ingyenes Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) DJVU,

  download Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) dvd, olvas Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) txt, Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) letöltések DJVU, Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) letöltések ingyenes, Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) pdf ingyenes, Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) letöltések epub ingyenes, Könyv: Az ezüst csillag (Jeannette Walls) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply