Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely)


A könyv magyarul!Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely)Erzsébet Fenevadova, a szőrös fülű bajszos polihisztor, díva és szupermodell az ország legbefolyásosabb bundása. Igazi véleményvezér macska, akinek útmutatásaira szomjazik a nép. Napi huszonkét órás alvása és egyéb bokros teendői mellett ezért szakított időt arra, hogy lediktáljon egy újabb remekművet első számú szolgájának, Gergelynek.

Erzsébet nem rejti véka alá a véleményét. Legyen szó bármiről, bátran osztja az észt, és minden szava azt bizonyítja, hogy joggal pályázik az elnökasszonyi posztra. Nála ugyanis nincs tökéletesebb lény e földtekén.
A könyvben lerántja a leplet minden két- és négylábúról: megismerhetjük a menhelyről kukázott félszemű albínó macska eltitkolt múltját, de bepillantást nyerhetünk Erzsi féltve őrzött magánéletébe is.
A könyv Erzsi rendkívüli képességeiről is tanúskodik, melyet rajongói nem egyszer versben is megénekelnek:

“Ha kínoz a betegség, vagy kedélyed savanya,
Csúz, isiász, kehesség, bármiféle nyavalya,
SZTK-ba ne merészkedj, úgysem segít senki,
A reményed csak Ő lehet, a Királynőnk: Erzsi.”

Az Elnökasszony által vidámság költözik majd végre a világba, nem lesz gyűlölködés, széthúzás. Mindent elsöprő kormányprogramja mellett egyedi és sziporkázó macskahumora erre a garancia.Letöltés Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  173
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  238 gr
  ISBN:
  9789634332336
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2707078 / 1169602
  Illusztráció:
  RAJZOKKAL  TAGS:

  online Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely), Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) fb2, download Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) PDF , download Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) IPhone,

  online Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) pdf

  , ingyenes Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) txt, letöltések Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) rtf, online Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) FB2 , e-Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) letöltések txt, ingyenes Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) letöltések, eKönyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) download MOBI, letöltések Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) IPad, olvas Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) MOBI, olvas Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) docx, ingyenes Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) awz, download eKönyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) iPad , ingyenes Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) DJVU,

  download Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) dvd, olvas Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) txt, Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) letöltések DJVU, Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) letöltések ingyenes, Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) pdf ingyenes, Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) letöltések epub ingyenes, Könyv: Az elnökasszony (Homonnay Gergely) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply