Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva)


A könyv magyarul!Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva)“Remélem, most már végre kiderül, hogy ártatlan vagyok” – nyilatkozta még 2002-ben Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója. “Az igazság mindent legyőz”-hangoztatta Rejtő E. Tibor, a K&H Bank volt vezérigazgatója az elsőfokú ítélet előtt. “Ok valójában a rendszerváltozás utáni gazdasági viszonyok, a kezdetleges szabályozás áldozatai”- érvelt a Globex ügyben az egyik bíró. Pénzbírságok, felmentések, és enyhe ítéletek sora jellemzi az elmúlt húsz év nagy horderejű gazdasági bűnügyeit. E fehér galléros ügyek tanulsága az, hogy Magyarországon könnyű bűnt elkövetni és nehéz a bűnösöket megbüntetni. Vajon hogyan működik az igazságszolgáltatás, ha a befolyásos vádlottak rendre mosolyogva távoznak a bíróságról, miközben a bolti tolvajok kezén gyakran csattan a bilincs? A rendszer rossz, a benne dolgozók alkalmatlanok, netán korruptak? Vagy a nemegyszer ellentmondásos jogszabályi környezetből, az igazságszolgáltatás működési logikájából következik az ilyesfajta ügyek legtöbbször felemás lezárása? Vajda Éva és Mong Attila a rájuk jellemző fölkészültséggel és alapossággal vizsgálják új könyvükben a rendszerváltás utáni Magyarország e nyugtalanító, a demokratikus berendezést erodáló jelenségeit.
A két szerző 2005 tavaszától 2007 júliusáig a német Spiegel csoport tulajdonában lévő Manager Magazin vezetője volt.
Vajda Éva jelenleg szabadúszó újságíró, az Index külsős szerzője. Korábban dolgozott a Magyar Rádiónál, a Magyar Narancs és az Elet és Irodalom (ÉS) című hetilapoknál, valamint a Népszabadság Online-nál. Oszabó Attilával közös könyve (Tényfeltárás, Új Mandátum Kiadó, 2001) azokat az ÉS-ben megjelent cikkeket tartalmazza, amelyek a Postabank, a K&H Bank, a Globex és az Orbán-bányák ügyeit vizsgálják. Oknyomozó újságírói munkájáért Tolerancia díjat (1999) és Göbölyös József Soma díjat (2006) kapott.
Mong Attila jelenleg az Inforádió műsorvezetője, a komment.hu külsős szerzője. Korábban dolgozott a Figyelőnél, a Magyar Televíziónál és a Magyar Rádiónál. A K&H brókerbotrányáról írt könyve (Milliárdok mágusai, Vízkapu Kiadó, 2003, szerzőtárs György Bence) és oknyomozó újságírói munkájáért Göbölyös József Soma díjat (2004), valamint Pulitzer emlékdíjat kapott (2003).Letöltés Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  220
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789638824028
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2204446 / 1059844
  Illusztráció:
  KÉP MELLÉKLETTEL  TAGS:

  online Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva), Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) fb2, download Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) PDF , download Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) IPhone,

  online Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) pdf

  , ingyenes Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) txt, letöltések Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) rtf, online Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) FB2 , e-Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) letöltések txt, ingyenes Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) letöltések, eKönyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) download MOBI, letöltések Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) IPad, olvas Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) MOBI, olvas Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) docx, ingyenes Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) awz, download eKönyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) iPad , ingyenes Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) DJVU,

  download Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) dvd, olvas Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) txt, Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) letöltések DJVU, Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) letöltések ingyenes, Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) pdf ingyenes, Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) letöltések epub ingyenes, Könyv: Az ártatlanok kora (Mong Attila – Vajda Éva) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply