Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika)


A könyv magyarul!Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika)1609 októberében Fabricius Flóra, egy pozsonyi orvos lánya Báthori Erzsébet udvarába érkezik, hogy megkeresse eltűnt nővérét. Ha tudta volna, mi vár rá, talán útnak sem indul.

Hamarosan megtanulja, semmi sem az, aminek látszik, és semmi sem biztos, csak a halál. Ki mozgatja vajon a szálakat? Ki az, aki befolyásolja az eseményeket, és a gyilkolástól sem riad vissza?

Minden erejére szüksége van, hogy legyőzze az akadályokat és kibogozza a sötét titkot, melyet a csejtei vár falai rejtenek.
Egyetlen emberre számíthat csupán, az Itáliából érkezett, kétes jellemű, mégis rendkívül vonzó férfira, akiről azt sem tudja pontosan, hogy kicsoda, és azt sem, miért segít neki.

R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas írónő 17. század elején játszódó regénye kalandos, izgalmas, és vérfagyasztó történetet mesél el, korhű történelmi háttérbe helyezve.
Ahogy azt már megszokhattuk tőle, írása nem nélkülözi a romantikát és a politikai cselszövést sem.Letöltés Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  410
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9786155692192
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2696297 / 1164164  TAGS:

  online Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika), Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) fb2, download Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) PDF , download Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) IPhone,

  online Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) pdf

  , ingyenes Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) txt, letöltések Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) rtf, online Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) FB2 , e-Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) letöltések txt, ingyenes Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) letöltések, eKönyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) download MOBI, letöltések Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) IPad, olvas Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) MOBI, olvas Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) docx, ingyenes Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) awz, download eKönyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) iPad , ingyenes Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) DJVU,

  download Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) dvd, olvas Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) txt, Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) letöltések DJVU, Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) letöltések ingyenes, Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) pdf ingyenes, Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) letöltések epub ingyenes, Könyv: Az ártatlan (R. Kelényi Angelika) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply