Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab)


A könyv magyarul!Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab)Minden testnek van egy története, egy képsorozat, amelyet csak a Könyvtárosok olvashatnak. A halottak a Történetek, nyugvóhelyük pedig az Archívum. Papi először négy éve hozta el ide Mackenzie Bishopot, amikor a lány még csak egy rémült, de elszánt tizenkét éves volt. Most azonban Papi halott, helyét pedig Mac vette át: könyörtelen Őrzővé lett, akinek feladata megakadályozni a gyakran erőszakos Történetek felébredését és menekülését. A holtakat nem zavarhatják az Archívumban, valaki azonban mégis szándékosan megmásítja a Történeteket, és fontos fejezeteket töröl ki. Hacsak Mac össze nem rakja a megmaradt darabokat, még maga az Archívum is darabokra hullhat.Letöltés Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  280
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  270 gr
  ISBN:
  9789637051470
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2235495 / 1090209
  Fordító:
  Hudácskó Brigitta  TAGS:

  online Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab), Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) fb2, download Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) PDF , download Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) IPhone,

  online Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) pdf

  , ingyenes Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) txt, letöltések Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) rtf, online Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) FB2 , e-Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) letöltések txt, ingyenes Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) letöltések, eKönyv: Az Archívum (Victoria Schwab) download MOBI, letöltések Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) IPad, olvas Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) MOBI, olvas Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) docx, ingyenes Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) awz, download eKönyv: Az Archívum (Victoria Schwab) iPad , ingyenes Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) DJVU,

  download Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) dvd, olvas Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) txt, Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) letöltések DJVU, Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) letöltések ingyenes, Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Az Archívum (Victoria Schwab) pdf ingyenes, Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) letöltések epub ingyenes, Könyv: Az Archívum (Victoria Schwab) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply