Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo)


A könyv magyarul!Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo)Legjobb spanyol regény díjazottja. Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12 kiadásban, a mostani kötet 7 kiadásban jelent már meg.
A sorozatot 33 országban adták ki.

A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé Amaia Salazar nyomozását és családjának történetét.

Egy asszony értesíti a rendőrséget unokája hirtelen haláláról. A jelentés bölcsőhalálról szól, de a nő gyanúsnak tartja az apa viselkedését: a férfit letartóztatják, amint megkísérli ellopni lánya holttestét. Az asszony egy gonosz mágikus lényről beszél: az inguma az, aki lidércnyomást okoz és ellopja az ember életét, miközben alszik. A nyomozás kimutatja, hogy Navarrában rendkívül magas a csecsemőhalálozás, de a gyermekek maradványait nem találják a sírokban.
Amaia döbbenten tapasztalja, hogy a halálesetek a Baztán folyó völgyének településeihez kötődnek. Szembe kell néznie a vidéket rettegésben tartó bűncselekmények valódi okával, a szülők hallgatása miatti társadalmi felháborodással és a kollegák bizalmatlanságával.

Az esetet bonyolítja, hogy felbukkan egy, a fekete mágiával kapcsolatban álló titokzatos férfi is, aki felborzolja Amaia lelkét. A felderítésben az FBI mellett a katolikus szervezet, az Opus Dei is hadba száll.
Eközben iszonyatos hóvihar zúdul a völgyre, mely végleg betemetni látszik az igazságot.

A trilógia alapján már forgatják a filmet.Letöltés Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  432
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  422 gr
  ISBN:
  9786155334801
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681881 / 1157286
  Sorozat:
  Fordító:
  Szelivánov Júlia  TAGS:

  online Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo), Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) fb2, download Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) PDF , download Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) IPhone,

  online Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) pdf

  , ingyenes Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) txt, letöltések Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) rtf, online Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) FB2 , e-Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) letöltések txt, ingyenes Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) letöltések, eKönyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) download MOBI, letöltések Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) IPad, olvas Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) MOBI, olvas Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) docx, ingyenes Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) awz, download eKönyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) iPad , ingyenes Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) DJVU,

  download Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) dvd, olvas Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) txt, Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) letöltések DJVU, Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) letöltések ingyenes, Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) pdf ingyenes, Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) letöltések epub ingyenes, Könyv: Áldozat a viharnak (Dolores Redondo) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply