Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough)


A könyv magyarul!Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough)Egy hideg téli napon, 1903-ban Észak-Karolina külső részén egy ismeretlen ohiói testvérpár megváltoztatta a történelmet. Beletelt a világnak egy kis időbe, amíg felfogták, mi is történt: a repülés ideje elkezdődött, méghozzá az első, levegőnél nehezebb, motoros hajtású géppel, amely már egy pilótát is elbírt. Kik voltak ok, és vajon azt érték el, amit szerettek volna? Sokkal többek voltak, mint egyszerű bicikliszerelők, akikre ráragyogott a szerencse. Kivételes bátorságú és elszántságú férfiak voltak, kimagasló intellektuális érdeklődéssel és soha nem nyugvó kíváncsisággal, amit neveltetésüknek köszönhettek. A házban, ahol felnőttek, nem volt sem áram, sem víz. Az egyetlen szórakozást a könyvek jelentették számukra, melyeket lelkész édesapjuktól kaptak. Amikor együtt dolgoztak, egyetlen probléma sem tűnt legyőzhetetlennek. Wilbur minden kétséget kizáróan egy zseni volt, Orville pedig olyan leleményes a mechanika terén, amilyet még senki sem látott. Mindaz, hogy csupán állami középiskolás végzettségük, kevés pénzük volt, és nem voltak befolyásos barátaik, mit sem változtatott a küldetésükön, hogy övék legyen az ég. Semmi sem gátolhatta meg őket ebben, még az sem, hogy minden találmányuk kipróbálásakor az életüket tették kockára.

“David McCullough úgy mesél, hogy az olvasók egyből beleszeretnek a Wright családba. A könyv gyönyörűen mutatja be a történelem nagy pillanata mögött álló embereket.”
BOOKLIST

“A szerző kiváló érzékkel tárja elénk a szerény és keményen dolgozó ohiói testvérek élénk, szeretnivaló történetét, akik bicikliboltjukban terveztek meg egy repülőgépet, és megoldották a repülés titkát Kitty Hawk homokos partján.”
THE BOSTON GLOBE

“Egy fontos és örök pillanat krónikája, gördülékeny cselekménnyel, valamint különleges átéléssel. Egy olyan történet, amelyben megismerhetjük az egyik legcsodásabb tettet, amit az emberiség valaha megélt.”
THE NEW YORK TIMES

“A könyv elegáns és átfogó története a két amerikainak, akiket senki sem ismert, mielőtt megfejtették a repülés titkát, és segítettek elindítani a légi közlekedést, amelyet ma is nekik köszönhetünk.”
USA TODAYLetöltés Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  400
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  376 gr
  ISBN:
  9789632617084
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2640421 / 1150070
  Sorozat:
  Illusztráció:
  KÉPEKKEL
  Fordító:
  Sóvágó Katalin  TAGS:

  online Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough), Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) fb2, download Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) PDF , download Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) IPhone,

  online Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) pdf

  , ingyenes Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) txt, letöltések Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) rtf, online Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) FB2 , e-Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) letöltések txt, ingyenes Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) letöltések, eKönyv: A Wright fivérek (David Mccullough) download MOBI, letöltések Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) IPad, olvas Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) MOBI, olvas Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) docx, ingyenes Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) awz, download eKönyv: A Wright fivérek (David Mccullough) iPad , ingyenes Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) DJVU,

  download Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) dvd, olvas Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) txt, Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) letöltések DJVU, Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) letöltések ingyenes, Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A Wright fivérek (David Mccullough) pdf ingyenes, Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) letöltések epub ingyenes, Könyv: A Wright fivérek (David Mccullough) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply