Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq)


A könyv magyarul!Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq)Egy tizenkét éves angol fiút, amint éppen festeget a norfolki nyárvégében, megszólít egy ismeretlen úr: volna-e kedve vele menni Londonba, egyenesen a British Muzeumba, ahol szépen lemásolná, újrarajzolná neki az egyiptomi hieroglifákat.

A fiú kötélnek áll, s ezzel a döntésével megpecsételi sorsát, évtizedekre beleszeret az ősi, a fáraók uralta egyiptomi civilizációba. Kutató lesz, a rögeszmések makacsságával képezi magát, s rabjává válik egy “jelentéktelen” fáraó, Tutanhamon titkának, “aki majdnem tíz esztendeig uralkodott, és mégsem tudnak róla semmit”.

Howard Carter arra tette fel az életét, hogy “e kis fáraó” sírját megtalálja, s Lord Carnarvon, e nagystílű angol főnemes, kalandor segítségével, “aki lelkesedését eleganciája mögé rejtette”, harcának meg is lett az eredménye: nemcsak a sírt találta meg, de az érintetlenül maradt kamrák kincsei között magának Tutanhamonnak a múmiáját is, amikor “1925. október 10-én, reggel hat óra harminckor” kinyitotta az aranykoporsót.

Carter, akit életében többnyire csak gáncs ért, akit korrupt hivatalnokok, féltékeny tudósok, rablóbandák akadályoztak egyre-másra, a modern régészet páratlan alakja, aki több volt mint nagyravágyó archeológus. Fantaszta volt, magányos hős, akinek természetesen ugyanaz lett a sorsa, ami az ilyen különcöknek lenni szokott. “Egyedül, elfeledetten halt meg” hatvanhat éves korában, 1939. március 2-án.

A kitűnő egyiptológus és sikeres író, a világhírű Ramszesz-sorozat szerzője ezúttal is lebilincselő és tanulságos kalandregénnyel ajándékozza meg olvasóit.Letöltés Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  480
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  700 gr
  ISBN:
  9789630792752
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2221632 / 1077592
  Sorozat:
  Fordító:
  Nagy Péter  TAGS:

  online Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq), Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) fb2, download Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) PDF , download Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) IPhone,

  online Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) pdf

  , ingyenes Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) txt, letöltések Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) rtf, online Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) FB2 , e-Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) letöltések txt, ingyenes Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) letöltések, eKönyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) download MOBI, letöltések Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) IPad, olvas Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) MOBI, olvas Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) docx, ingyenes Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) awz, download eKönyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) iPad , ingyenes Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) DJVU,

  download Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) dvd, olvas Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) txt, Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) letöltések DJVU, Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) letöltések ingyenes, Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) pdf ingyenes, Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) letöltések epub ingyenes, Könyv: A Tutanhamon-ügy (Christian Jacq) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply