Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski)


A könyv magyarul!Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski)A bestsellerszerző Chris Kuzneski legújabb thrillerében Jonathon Payne és David Jones, a Különleges Erők leszerelt kommandósai megtanulják, hogy léteznek titkok, amelyeket jobb nem bolygatni.

Uralkodása huszonkét évében II. Lajos, a bogaras bajor király a valóságtól elrugaszkodott kastélyokat építtetett, és olyan különc módon viselkedett, hogy uralkodásra alkalmatlan őrültnek nyilvánították. Trónfosztásának másnapján meghalt.
Halálát véletlen balesetnek tulajdonították, ennek ellenére sokan máig azt hiszik, hogy Lajos királyt meggyilkolták. A legenda szerint hatalmas vagyont halmozott fel a halálát megelőző években. A töméntelen aranyból és drágakőből akarta megépíttetni minden idők legnagyszerűbb palotáját. Ám 1886-ban bekövetkezett halála óta semmiféle bizonyíték sem került elő, amely alátámasztotta volna a titkos kincs létezését. Mindmostanáig!
Egy véletlenül felfedezett II. világháborús bunkerből olyan dokumentumok kerülnek elő, amelyek a fekete hattyút, az őrült király pecsétjét viselik. Az amerikai hadsereg volt géhás őrmestere, a feketepiac mogulja tudomást szerez a bunkerről, és arra kéri bizalmas üzletfeleit, Jonathon Payne-t és David Jonest, nézzenek utána a dolognak. Payne és Jones addig hatol egyre beljebb a talányok útvesztőjében, amíg élet-halál harcban nem találják magukat. Csakugyan meggyilkolták Lajost? És létezhet-e a titokzatos kincs?Letöltés Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  584
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9789636896867
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238014 / 1092466
  Fordító:
  Sóvágó Katalin  TAGS:

  online Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski), Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) fb2, download Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) PDF , download Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) IPhone,

  online Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) pdf

  , ingyenes Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) txt, letöltések Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) rtf, online Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) FB2 , e-Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) letöltések txt, ingyenes Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) letöltések, eKönyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) download MOBI, letöltések Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) IPad, olvas Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) MOBI, olvas Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) docx, ingyenes Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) awz, download eKönyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) iPad , ingyenes Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) DJVU,

  download Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) dvd, olvas Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) txt, Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) letöltések DJVU, Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) letöltések ingyenes, Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) pdf ingyenes, Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) letöltések epub ingyenes, Könyv: A titkos korona (Chris Kuzneski) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply