Könyv: A sziget (Victoria Hislop)


A könyv magyarul!Könyv: A sziget (Victoria Hislop)Egy fontos, az életét meghatározó döntés előtt Alexis Fielding szeretné megismerni anyja múltját. De Szófia sosem beszélt erről. Csak annyit mondott, hogy mielőtt Londonba költözött, egy kis krétai faluban élt. Amikor Alexis úgy határoz, hogy Kréta szigetére utazik, levelet küld lányával egy régi barátnőjének, és megígéri, hogy tőle majd többet tud meg.

Alexis megérkezik Piakára és elcsodálkozik, hogy a falutól nem messze van Szpinalonga szigete, Görögország egykori leprakolóniája. Aztán felkeresi anyja barátnőjét, Fotinit, és végre megtudhatja, amit Szófia egész életében titkolt: dédanyja, Eleni és lányai, a háború, szenvedély és tragédiák érintette család élettörténetét. Kiderül, milyen bizalmas viszony fűzi a szigethez és hogyan tartja őket fogságában a titok…Letöltés Könyv: A sziget (Victoria Hislop) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A sziget (Victoria Hislop)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A sziget (Victoria Hislop), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A sziget (Victoria Hislop) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A sziget (Victoria Hislop):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  392
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  490 gr
  ISBN:
  9789636891398
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2155226 / 1034291
  Fordító:
  Bozai Ágota  TAGS:

  online Könyv: A sziget (Victoria Hislop), Könyv: A sziget (Victoria Hislop) fb2, download Könyv: A sziget (Victoria Hislop) PDF , download Könyv: A sziget (Victoria Hislop) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A sziget (Victoria Hislop) IPhone,

  online Könyv: A sziget (Victoria Hislop) pdf

  , ingyenes Könyv: A sziget (Victoria Hislop) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A sziget (Victoria Hislop) txt, letöltések Könyv: A sziget (Victoria Hislop) rtf, online Könyv: A sziget (Victoria Hislop) FB2 , e-Könyv: A sziget (Victoria Hislop) letöltések txt, ingyenes Könyv: A sziget (Victoria Hislop) letöltések, eKönyv: A sziget (Victoria Hislop) download MOBI, letöltések Könyv: A sziget (Victoria Hislop) IPad, olvas Könyv: A sziget (Victoria Hislop) MOBI, olvas Könyv: A sziget (Victoria Hislop) docx, ingyenes Könyv: A sziget (Victoria Hislop) awz, download eKönyv: A sziget (Victoria Hislop) iPad , ingyenes Könyv: A sziget (Victoria Hislop) DJVU,

  download Könyv: A sziget (Victoria Hislop) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A sziget (Victoria Hislop) dvd, olvas Könyv: A sziget (Victoria Hislop) txt, Könyv: A sziget (Victoria Hislop) letöltések DJVU, Könyv: A sziget (Victoria Hislop) letöltések ingyenes, Könyv: A sziget (Victoria Hislop) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A sziget (Victoria Hislop) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A sziget (Victoria Hislop) pdf ingyenes, Könyv: A sziget (Victoria Hislop) letöltések epub ingyenes, Könyv: A sziget (Victoria Hislop) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply