Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks)


A könyv magyarul!Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks)Maya Banks legújabb, érzéki jelenetekkel is bíró, ám nem pusztán csak az erotikára kiélezett sorozatának középpontjában a Kelly Group International, azaz a KGI áll; egy szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.

Sam Kelly volt az első szerelme. Most ő az utolsó reménye.

Amikor Sam Kelly kihúz egy sérült nőt a tóból, még nem sejti, hogy Sophie Lundgren az. A lány, akivel szenvedélyes éjszakákat töltött együtt egy titkos mexikói küldetés során. A lány, aki aztán nyom nélkül eltűnt, és akit azóta sem tud kiverni a fejéből.

Sophie hónapok óta bujkál. Csak magára számíthat, és a legapróbb hiba is a saját és a születendő gyermeke életébe kerülhet. Tudja, hogy nem maradt más választása, segítséget kell kérnie. Samtől. És figyelmeztetnie kell: a férfi is célpont.

Samnek túl sok kérdése van, nem hagyhatja, hogy a lány ismét eltűnjön. A régi tűz újra fellángol, és a férfi bármit megtenne, hogy megvédje őt és a gyermeküket. Sophie múltja azonban olyan sötét titkokat rejt, amelyek veszélybe sodorják az egész Kelly családot és próbára teszik törékeny kapcsolatukat. Ha túl akarják élni, meg kell tanulniuk bízni egymásban.Letöltés Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  249
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  284 gr
  ISBN:
  9786158036245
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2688045 / 1159299
  Sorozat:
  KGI
  Fordító:
  Laskay Ildikó  TAGS:

  online Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks), Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) fb2, download Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) PDF , download Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) IPhone,

  online Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) pdf

  , ingyenes Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) txt, letöltések Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) rtf, online Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) FB2 , e-Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) letöltések txt, ingyenes Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) letöltések, eKönyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) download MOBI, letöltések Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) IPad, olvas Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) MOBI, olvas Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) docx, ingyenes Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) awz, download eKönyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) iPad , ingyenes Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) DJVU,

  download Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) dvd, olvas Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) txt, Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) letöltések DJVU, Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) letöltések ingyenes, Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) pdf ingyenes, Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) letöltések epub ingyenes, Könyv: A szabadság kulcsa (Maya Banks) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply