Könyv: A stoppos (Linwood Barclay)


A könyv magyarul!Könyv: A stoppos (Linwood Barclay)Cal Weaver magánnyomozó élete és házassága romokban hever, amióta tizenéves fia, Scott egy bódult éjszakán lezuhant egy irodaház tetejéről. Cal semmit sem akar már az élettől, csak megtalálni azt, akit fia haláláért legalább részben felelőssé tehet. Egy éjszakán egy bőrig ázott stoppos lányt sodor útjába a balsors. Felveszi és ezzel elköveti élete legnagyobb hibáját. Akaratlanul részesévé válik egy szökési színjátéknak, amelyben egyetlen szereplő sem az, akinek látszik. Segítségre senkitől sem számíthat, még sógorában, a helyi rendőrfőnökben sem bízhat. A véres hajsza megfontolatlan tinédzserek, szerelmes kölykök és évtizedes titkot leplező, alattomos felnőttek között veszi kezdetét. Cal fáradhatatlanul a gyilkosok nyomában lohol, de hiába igyekszik menteni e színjáték ártatlan szereplőit, fényt deríteni a titkokra és a hazugságokra, mindannyian rettenetes árat fizetnek tévedéseikért.
Stephen King szerint a krimiírás nagymesterének tartott Linwood Barclay (Rémálom, A szemtanú, Látomás) legújabb vérfagyasztó történetében egy álmos kisváros sötét oldalát mutatja be, miközben azt sugallja, hogy hibázhatunk ugyan, de nem mindegy, hogy tévedésünket halál és szenvedés kíséri-e…Letöltés Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A stoppos (Linwood Barclay)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A stoppos (Linwood Barclay), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A stoppos (Linwood Barclay):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  372
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  384 gr
  ISBN:
  9789636435370
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2497326 / 1114894
  Sorozat:
  Fordító:
  Kőműves Erika  TAGS:

  online Könyv: A stoppos (Linwood Barclay), Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) fb2, download Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) PDF , download Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) IPhone,

  online Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) pdf

  , ingyenes Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) txt, letöltések Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) rtf, online Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) FB2 , e-Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) letöltések txt, ingyenes Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) letöltések, eKönyv: A stoppos (Linwood Barclay) download MOBI, letöltések Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) IPad, olvas Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) MOBI, olvas Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) docx, ingyenes Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) awz, download eKönyv: A stoppos (Linwood Barclay) iPad , ingyenes Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) DJVU,

  download Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) dvd, olvas Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) txt, Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) letöltések DJVU, Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) letöltések ingyenes, Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A stoppos (Linwood Barclay) pdf ingyenes, Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) letöltések epub ingyenes, Könyv: A stoppos (Linwood Barclay) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply