Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior)


A könyv magyarul!Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior)Oliver Bancroft gyűlöli a fogorvosi rendelők szagát. Gyermekkora óta kínozza ez a fóbia.
Aztán felbukkan Courtney Marshall, az ifjú szájsebész. Kiderül, hogy együtt nevelkedtek egy árvaházban, de elszakadtak egymástól, amikor Olivert örökbe fogadták. Fény derül a gyermekkori traumákra, amiket a fiatalember szándékosan száműzött a gondolataiból.
A régi emlékek és az új érzések egyszerre robbannak be Oli életébe, pontosan úgy, mint Max, Jessy és Tommy, Court gyerekei, akiket azonnal a szívébe zár.
Bimbózó kapcsolatuk azonban nehézségekbe ütközik, mert Courtney nem szeretné, ha a gyerekek szembesülnének másságával.
Mégis, valahol mélyen mindketten tudják, hogy ez a szerelem az égben köttetett.
Oliver küzd kettejükért, az álmaiért, azért, hogy ők öten boldog család lehessenek.
Sok kedves pillanattal, erotikával és humorral fűszerezett regény, A tanítvány sorozat és a Stockholm-szindróma szerzőjétől.Letöltés Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9786150003504
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711188 / 1172198  TAGS:

  online Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior), Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) fb2, download Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) PDF , download Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) IPhone,

  online Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) pdf

  , ingyenes Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) txt, letöltések Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) rtf, online Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) FB2 , e-Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) letöltések txt, ingyenes Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) letöltések, eKönyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) download MOBI, letöltések Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) IPad, olvas Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) MOBI, olvas Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) docx, ingyenes Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) awz, download eKönyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) iPad , ingyenes Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) DJVU,

  download Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) dvd, olvas Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) txt, Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) letöltések DJVU, Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) letöltések ingyenes, Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) pdf ingyenes, Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) letöltések epub ingyenes, Könyv: A sorsom te vagy (Becca Prior) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply