Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna)


A könyv magyarul!Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna)Báthory Anna története folytatódik…
Az erdélyi fejedelem szenvedélyes, lázadó húga, akinek politikai játszmákkal teli fiatalságát az Erdélyi menyegző című regényéből megismerhettük, most vagyonától és birtokaitól megfosztva vándorol a világban. Hol a lengyel király, hol a nádorrá lett Esterházy Miklós számára hozza a híreket a török portáról vagy a császári udvarból. De nem ő az egyetlen asszony, akinek bűvköréből a nádor nem tud szabadulni. Az ország újraegyesítéséért fáradozó férfi kínzó aggodalommal gondoskodik gyermekei anyjáról, a gyenge idegzetű Nyáry Krisztináról, miközben anyósának, a komoly alkukat kikényszerítő Várday Katának is igyekszik megfelelni. Hogy hatalmát megőrizze és családját is megóvja a változékony történelmi időkben, Esterházy újra és újra Báthory Annához fordul segítségért.
De lehetséges-e önzetlenül támogatni azt a férfit, aki valaha elutasította Anna szerelmét? Meddig képes egy asszony megbocsátani? Hogyan lesz a nagyhatalmú Báthoryak csillagából királyi udvarok kémnője? Hol találhatja meg boldogságát egy magányos, száműzött nő? Gyógyít vagy mérgez a Báthory-gyűrű? Ugron Zsolna korhű regényében, az Úrasszonyok trilógia második kötetében meglepő fordulatokkal teli történetben meséli tovább hősnői s hősei sorsának beteljesedését.

Ugron Zsolna, író, újságíró. 1978-ban született Kolozsváron, Budapesten él. 2010-ben megjelent első regénye, az Úrilányok Erdélyben hónapokig vezette a sikerlistákat. Az Úrasszonyok trilógia első kötete, az Erdélyi menyegző az utóbbi évek egyik legnépszerűbb magyar regénye volt.Letöltés Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  334
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  420 gr
  ISBN:
  9789633103357
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2467155 / 1096152  TAGS:

  online Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna), Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) fb2, download Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) PDF , download Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) IPhone,

  online Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) pdf

  , ingyenes Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) txt, letöltések Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) rtf, online Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) FB2 , e-Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) letöltések txt, ingyenes Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) letöltések, eKönyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) download MOBI, letöltések Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) IPad, olvas Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) MOBI, olvas Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) docx, ingyenes Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) awz, download eKönyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) iPad , ingyenes Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) DJVU,

  download Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) dvd, olvas Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) txt, Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) letöltések DJVU, Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) letöltések ingyenes, Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) pdf ingyenes, Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) letöltések epub ingyenes, Könyv: A nádor asszonyai (Ugron Zsolna) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply