Könyv: A múmia pere (Christian Jacq)


A könyv magyarul!Könyv: A múmia pere (Christian Jacq)Történetünk idején, 1821-ben London vidám, eleven, szenzációra éhes város, ahol különleges esemény tartja izgalomban a londoni előkelőségeket: Giovanni Belzoni, az Egyiptomból nemrég visszatért kalandor lázasan készülődik egyiptomi kutatásainak régészeti kiállítására, s egyszersmind a nagy nyilvánosság előtt bontja majd ki azt a titokzatos múmiát, amelyről szentül állítja egy szemtanú, hogy megmozdult. A nézőközönség visszafojtott lélegzettel szemléli a látványt: a test oly tökéletesen ép, mintha élne.

A bizarr bemutatót botrányos jelenetek szakítják félbe: egy hisztérikus pap a pogány relikvia megsemmisítését követeli, a szkeptikus, szekánt öreg lord a kutyái elé vetné a múmiát, egy törvényszéki orvos fel akarja boncolni, abban a reményben, hogy megfejtheti a balzsamozók titkát. Ám a bemutatót követő éjszakán a múmia eltűnik, és a papot, a lordot s a törvényszéki orvost meggyilkolják!

A királyság legjobb rendőrét, a Scotland Yard megszervezésén fáradozó Higgins felügyelőt bízzák meg a nyomozással. Az ő legfőbb gyanúsítottja pedig nem más mint maga a múmia! Higgins arról is meg van győződve, hogy a London szegénynegyedeiben készülődő forradalmi szervezkedés és a múmia eltűnése szorosan összefügg egymással. Vajon sikerül-e Higgins felügyelőnek megtalálnia a pap, a lord és az orvos gyilkosát, és az elbűvölő ügyvédnő, Lady Suzanna segítségével még a múmia elkerülhetetlen pere előtt megoldania a rejtélyt?Letöltés Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A múmia pere (Christian Jacq)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A múmia pere (Christian Jacq), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A múmia pere (Christian Jacq):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  430
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  660 gr
  ISBN:
  9789630791113
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2216348 / 1072050
  Sorozat:
  Fordító:
  Kamocsay Ildikó  TAGS:

  online Könyv: A múmia pere (Christian Jacq), Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) fb2, download Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) PDF , download Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) IPhone,

  online Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) pdf

  , ingyenes Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) txt, letöltések Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) rtf, online Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) FB2 , e-Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) letöltések txt, ingyenes Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) letöltések, eKönyv: A múmia pere (Christian Jacq) download MOBI, letöltések Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) IPad, olvas Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) MOBI, olvas Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) docx, ingyenes Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) awz, download eKönyv: A múmia pere (Christian Jacq) iPad , ingyenes Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) DJVU,

  download Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) dvd, olvas Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) txt, Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) letöltések DJVU, Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) letöltések ingyenes, Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A múmia pere (Christian Jacq) pdf ingyenes, Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) letöltések epub ingyenes, Könyv: A múmia pere (Christian Jacq) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply