Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara)


A könyv magyarul!Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara)A leggazdagabb árva egy kislány története, aki születésekor mesés gazdagságot, grófi címet és a fényűző élet ígéretét kapja. Egy kislányé, aki születése után nem sokkal elveszíti az édesanyját, elveszíti azt az embert, aki a legtöbbet adhatná neki.
Krisztina édesapja az ország egyik legtekintélyesebb főura, a kígyósi uradalom gazdája, aki súlyos betegségéből csodával határos módon felépül, így nem halálhíréről értesül a rokonsága, hanem esküvői meghívót kaphat kézhez. Az édesapa feleségül veszi kulcsárnője lányát, amivel megbotránkoztatja az örökségre ácsingózó rokonságot. Az esküvő napján hatlovas hintó érkezik a kastély elé, benne a nászajándékkal: egy fekete koporsóval.
Amikor aztán Krisztina háromévesen árván marad, nemcsak a családi viszályok nehezítik meg az életét, de a gonosz pletykákat terjesztő rosszakarók is. Bár szerető nagymamája és gondoskodó gyámja mindenben támogatják, Krisztina sokáig hiába keresi a helyét. Kérdések és kételyek gyötrik: ki is ő valójában, és mi dolga a világban?
Vajon megtalálja-e Krisztina a saját útját és a belső békéjét? És a szerelmet, azt a férfit, akinek megnyithatja szívét, és nem kell azon gyötrődnie, hogy vajon őt magát, vagy csak a vagyonát akarja?

Bauer Barbara új regényének központi alakja a műveltségéről és jótékonykodásáról ismert Wenckheim Krisztina grófnő, Sisi császárné palotahölgye. Wenckheim Krisztina édesapjáról, Antal József grófról mintázta Jókai Mór az Egy magyar nábob főhősét. A magával ragadó regényben a 19. század második felének Magyarországa színes, érzékletes világa tárul elénk: megelevenednek előttünk a nemesi uradalmak hétköznapjai és fényűző ünnepei, a kiegyezés korabeli Pest-Buda mozgalmas élete.Letöltés Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  338
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  364 gr
  ISBN:
  9786155715006
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698575 / 1165464  TAGS:

  online Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara), Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) fb2, download Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) PDF , download Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) IPhone,

  online Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) pdf

  , ingyenes Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) txt, letöltések Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) rtf, online Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) FB2 , e-Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) letöltések txt, ingyenes Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) letöltések, eKönyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) download MOBI, letöltések Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) IPad, olvas Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) MOBI, olvas Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) docx, ingyenes Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) awz, download eKönyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) iPad , ingyenes Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) DJVU,

  download Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) dvd, olvas Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) txt, Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) letöltések DJVU, Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) letöltések ingyenes, Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) pdf ingyenes, Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) letöltések epub ingyenes, Könyv: A leggazdagabb árva (Bauer Barbara) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply