Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow)


A könyv magyarul!Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow)*** BELLWETHER-DÍJAS REGÉNY ***

Egyedül Rachel, egy dán édesanya és egy fekete édesapa gyermeke éli túl azt a családi tragédiát, amely egy végzetes reggelen következett be chicagói házuk tetején.
A kislány új gyámot kap, az afroamerikai nagyanyjával egy többnyire feketék lakta közösségbe kerül, ahol világosbarna bőre, kék szeme és szépsége miatt folyamatosan a figyelem középpontjába kerül. Ez a figyelem végigkíséri, ahogy cseperedik és próbálja feldolgozni a gyászát, miközben lassan megérti, hogy az anyja titka és tragédiája milyen kapcsolatban áll saját bizonytalan identitásával.

A fiatal félvér lány megrázó és szívbemarkoló története a társadalom rassz- és osztályfelfogását veszi célba, és a Washington Post a megjelenés évében az év regényének választotta a társadalmi igazságossággal kapcsolatos témákkal foglalkozó legjobb irodalmi kéziratért járó Bellwether-díjas írást.

,,A lány az égből – szárnyal… Energiájáról az élénk színekkel megrajzolt szereplők gondoskodnak, s az, ahogyan egymást látják. Durrow-nak fantasztikus füle van a párbeszédekhez, képes egyetlen sorral remények és félelmek egész tárházát életre kelteni.”
– New York Times

,,Ígéretes debütálás… [Durrow] modern történetet szőtt identitásról és túlélésről.”
– The Washington Post

,,Komplex és komoly regény a félvér amerikaiak életéről… Magával ragadó és elgondolkodtató olvasmány”
– Minneapolis Star Tribune

,,Megindító, csodálatos első regény… Durrow erőt sugárzó regénye méltó rá, hogy helyet kapjon az amerikai életérzés klasszikus történetei között.”
– The Miami Herald

Durrow Rachelje fiatal félvér nő, akit semmiképp sem neveznék tragikus szereplőnek. Bár bonyolult utat tesz meg az elidegenedés és a kétségbeesés útvesztőjében, végül olyan nővé érik, akinek saját hangja van, és nyitott a világ számtalan lehetőségére… Emelkedj fel! Szárnyalj! Lépj tovább! Elegáns csomagolásban ezt az üzenetet kapja kézhez az olvasó.”
– The Huffington Post

,,Feszes próza, konfliktusos végkifejlet, és mély reflexió rasszizmusra és faji identitásra: ezek visszhangoznak a műben, anélkül, hogy az politikai vagy bármilyen más túlságosan konkrét üzenetet közvetítene, miközben a történet egyszerre működik mind modern felnőttéválási meseként, mind releváns társadalmi kommentárként.”
– Publishers WeeklyLetöltés Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  272
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9786155596728
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2684732 / 1158819
  Fordító:
  Galambos Dalma  TAGS:

  online Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow), Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) fb2, download Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) PDF , download Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) IPhone,

  online Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) pdf

  , ingyenes Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) txt, letöltések Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) rtf, online Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) FB2 , e-Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) letöltések txt, ingyenes Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) letöltések, eKönyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) download MOBI, letöltések Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) IPad, olvas Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) MOBI, olvas Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) docx, ingyenes Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) awz, download eKönyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) iPad , ingyenes Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) DJVU,

  download Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) dvd, olvas Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) txt, Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) letöltések DJVU, Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) letöltések ingyenes, Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) pdf ingyenes, Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) letöltések epub ingyenes, Könyv: A lány az égből (Heidi W. Durrow) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply