Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio)


A könyv magyarul!Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio)Hogyan válik a jövő nélküli fiatal lányból befolyásos ruhatervező? Milyen utat kell bejárnia egy csavargónak, hogy a szabadság védelmezője lehessen? És miképpen lesz egy zsidó tolvajból híres orvos? A válaszokat az 1500-as évek elejének Olaszországában kell keresnünk.

A történet Róma mocskos sikátoraiban, bűzös csatornáiban kezdődik. Amikor Mercurio, a születésétől fogva árva, tolvaj fiú, a kis Zolfo, a szép Benedetta és a félkegyelmű óriás, Ercole kifosztják a zsidó Shimon Baruchot, nem sejtik, hogy az életük fordulóponthoz érkezett. Ugyanis miután a zsidó férfi a nyomukra bukkan, megöli Ercolét, miközben Mercurio a kése hegyével az ő torkát találja el. Mercurio úgy hiszi, megölte a kereskedőt, ezért úgy dönt, hogy Zolfóval és Benedettával Velencébe menekül.
A Velencei Köztársaságba vezető úton a három gyerek sorsa keresztezi a szabadságot kereső zsidó, Isacco, az orvoslásban is jártas tolvaj és a lánya, Giuditta sorsát. Mercurio beleszeret a lányba, érzései viszonzásra is találnak, ám amikor az úti céljukat elérik, szembesül azzal a rengeteg nehézséggel, amelyet le kell küzdenie, hogy az álmát valóra válthassa.

Bár a regény több fiatal sorsát is összefűzi, a könyv főszereplője mégis a Szerelem. A Szerelem nagybetűvel, mely olyan elsöprő hatású, hogy megváltoztat mindent. Olyan egyetemes érzés, amely összeköti a lelkeket, amely túlmutat az egyes párok kapcsolatán. Két fiatal között fakadt szenvedély, mely olyan érzéssé válik, amely képes jobbá tenni az embereket, olyan szerelemmé, amely a sors szálait szövi, amely a világot mozgatja.

Az élet egy ösztönző zűrzavar, amelyben az ember próbálja megtalálni a geometriáját. A regény a maga tagoltságával (kezdet-közép-vég), megpróbál rendet teremteni az adott életek összességében. A sors ugyanezt a folyamatot játssza el, mert mindig adódnak olyan véletlenek, amelyek válaszút elé állítanak bennünket, nekünk pedig a választásunkkal döntenünk kell, rendet kell teremtenünk. – (Luca di Fulvio)Letöltés Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  720
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  644 gr
  ISBN:
  9789632613673
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238424 / 1092906
  Sorozat:
  Fordító:
  Hajdúné Vörös Eszter  TAGS:

  online Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio), Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) fb2, download Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) PDF , download Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) IPhone,

  online Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) pdf

  , ingyenes Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) txt, letöltések Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) rtf, online Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) FB2 , e-Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) letöltések txt, ingyenes Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) letöltések, eKönyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) download MOBI, letöltések Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) IPad, olvas Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) MOBI, olvas Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) docx, ingyenes Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) awz, download eKönyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) iPad , ingyenes Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) DJVU,

  download Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) dvd, olvas Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) txt, Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) letöltések DJVU, Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) letöltések ingyenes, Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) pdf ingyenes, Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) letöltések epub ingyenes, Könyv: A lány, aki megérintette az eget – Puhatábla (Luca Di Fulvio) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply