Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede)


A könyv magyarul!Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede)“Ahol Taemon él, mindenki rendelkezik a pszi nevű különleges adottsággal elméjük erejével mozgatják és manipulálják a tárgyakat. Taemon egy baleset során elveszíti a pszi-képességét, és ezt a titkot mindenáron meg kell őriznie. Egy sportversenyen azonban lelepleződik, és a fiút száműzik az erő nélküliek kolóniájába, ami egyáltalán nem olyan, mint amire számított: az emberek kedvesek, nyitottak, örömüket lelik abban, hogy elméjük helyett a kezüket fogják munkára. Taemon gyorsan alkalmazkodik az új élet szokatlan körülményeihez, miközben barátokra is szert tesz. Ám fokozatosan azt is felfedezi, hogy minden nyitottsága ellenére, a kolóniának is megvannak a rejtélyei. Olyan veszélyes titkok, amelyek ha kitudódnának, azzal a pszi használók korlátlan hatalomhoz jutnának. Amikor Taemon véletlenül kiszivárogtat egy ilyen titkot, vajon lesz-e bátorsága hozzá, hogy helyrehozza az okozott kárt? Vissza kell térnie a városba, és szembe kell szállnia azokkal az emberekkel, akik száműzték őt.Letöltés Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  260
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  258 gr
  ISBN:
  9789637051807
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2644633 / 1150967
  Sorozat:
  Fordító:
  Dr. Sámi László  TAGS:

  online Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede), Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) fb2, download Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) PDF , download Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) IPhone,

  online Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) pdf

  , ingyenes Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) txt, letöltések Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) rtf, online Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) FB2 , e-Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) letöltések txt, ingyenes Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) letöltések, eKönyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) download MOBI, letöltések Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) IPad, olvas Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) MOBI, olvas Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) docx, ingyenes Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) awz, download eKönyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) iPad , ingyenes Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) DJVU,

  download Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) dvd, olvas Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) txt, Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) letöltések DJVU, Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) letöltések ingyenes, Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) pdf ingyenes, Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) letöltések epub ingyenes, Könyv: A kitaszított (Lana Krumwiede) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply