Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano)


A könyv magyarul!Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano)Thérse, a magányos, fiatal lány megpillant a párizsi metróban egy sárga kabátos nőt, aki különös módon hasonlít évek óta eltűntnek hitt anyjára. A nyomába ered, s e szokatlan keresés közben fölidézi maga előtt a múltját, s igyekszik megválaszolni a nyitva maradt kérdéseket: Mi volt hazugság, és mi igaz? Az anyja valóban meghalt-e Marokkóban, ahogyan azt eddig tudta, vagy mindvégig itt élt Párizsban, s csak karrierje miatt hagyta el lányát, akit boldogabb időkben Kis Bizsunak hívott? S vajon e boldogabb idők gazdagsága honnan származott? Ki volt az anyja tulajdonképpen, és kivé lett ő maga? Jóvá tudja-e tenni a múlt hibáit?
A szép, törékeny lány igyekszik eligazodni az emlékezetében megmaradt nevek és helyszínek kavalkádjában, s kikapaszkodni valahogy múltja sötét árnyai közül.Letöltés Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  128
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  160 gr
  ISBN:
  9786155261589
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2483649 / 1103879
  Fordító:
  Rőhrig Eszter  TAGS:

  online Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano), Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) fb2, download Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) PDF , download Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) IPhone,

  online Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) pdf

  , ingyenes Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) txt, letöltések Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) rtf, online Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) FB2 , e-Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) letöltések txt, ingyenes Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) letöltések, eKönyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) download MOBI, letöltések Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) IPad, olvas Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) MOBI, olvas Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) docx, ingyenes Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) awz, download eKönyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) iPad , ingyenes Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) DJVU,

  download Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) dvd, olvas Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) txt, Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) letöltések DJVU, Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) letöltések ingyenes, Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) pdf ingyenes, Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) letöltések epub ingyenes, Könyv: A kis Bizsu (Patrick Modiano) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply