Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory)


A könyv magyarul!Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory)A királyi regények koronázatlan királynőjének új regénye IV. Edward angol király udvarába, a Rózsák háborújának idejébe, az összeesküvések, a szerelemért és hatalomért folyó élet-halál küzdelmek világába repít, amelyben megelevenednek a történelem elfeledett alakjai.
A másik Boleyn lány után A királycsináló lánya Philippa Gregory első nővérregénye, amely két rendkívüli fiatal nő sorsát kíséri nyomon. A regény hősnői a 15. századi Anglia legbefolyásosabb főurának, Warwick grófjának leányai. A mérhetetlen hatalma, ismertsége és vagyona révén az angol politikát könnyedén manipuláló Richard Neville a királycsináló-ként vonult be a történelembe. Fiúörököse nem lévén, lányait, Anne-t és Isabelt teszi meg politikai játszmái gyalogjainak, ám a gyalogokból csakhamar befolyásos játékosok válnak
Anne elragadó kislányként kerül IV. Edward udvarába, ahol növekvő aggodalommal és elkeseredéssel szemléli apja háborúját korábbi barátai ellen. A tizennégy évesen asszonnyá váló fiatal lány hamarosan elveszti férjét és édesapját is, míg anyja egy menedékhelyen tölti napjait, nővére pedig az ellenség házastársa. Anne számára csak egy kiút van kétségbeejtő helyzetéből: hozzámegy Richardhoz, Gloucester hercegéhez, döntéséért azonban komoly árat kell fizetnie
A New York Times népszerűségi listáit vezető Philippa Gregory olyan nagy sikerű romantikus történelmi regények szerzője, mint A fehér hercegnő vagy A folyók asszonya. Legújabb regénye sem okoz csalódást a műfaj kedvelőinek.
Szexi… botrányos… szellemes…
Redbook
Semmi kétség, ő a legjobb abban, amit csinál.
Associated Press
Philippa Gregory keze alatt a történelmi alakok, a hús-vér királyi családok élete fenségesen szórakoztató regényé válik.
Time
A gondos kutatómunkával megtámogatott, érzékenyen megrajzolt jelenetekben életre kel a kor.
The Boston GlobeLetöltés Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  452
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  410 gr
  ISBN:
  9789633103388
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2546836 / 1118702
  Fordító:
  Mihály Árpád  TAGS:

  online Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory), Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) fb2, download Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) PDF , download Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) IPhone,

  online Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) pdf

  , ingyenes Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) txt, letöltések Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) rtf, online Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) FB2 , e-Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) letöltések txt, ingyenes Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) letöltések, eKönyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) download MOBI, letöltések Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) IPad, olvas Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) MOBI, olvas Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) docx, ingyenes Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) awz, download eKönyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) iPad , ingyenes Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) DJVU,

  download Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) dvd, olvas Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) txt, Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) letöltések DJVU, Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) letöltések ingyenes, Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) pdf ingyenes, Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) letöltések epub ingyenes, Könyv: A királycsináló lánya (Philippa Gregory) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply