Könyv: A kezdő (Charles Bukowski)


A könyv magyarul!Könyv: A kezdő (Charles Bukowski)Charles Bukowski (19201994) egy kicsit kilóg a huszadik század amerikai irodalmából. Versei alapján a beatköltők közé sorolták, de ő soha nem volt harcias. Önéletrajzi ihletésű regényeiben, amelyeknek főszereplője alteregója, Henry Chinaski, nagyrészt az amerikai társadalom lecsúszott figuráiról írt, nyersen, őszintén, húsba vágó humorral és bölcsességgel. Alkoholista, napról napra élő, kompromisszumokat nem ismerő életmódja miatt sokan rajongtak és rajonganak érte, de ő köszönte, nem kért ebből, sőt ha lehetett, kerülte a rajongóit (kivéve, ha azok nők voltak), az embereket és főleg az írókat. Charles Bukowskinak mára világszerte kultusza lett, beleértve Magyarországot is. És bár első ránézésre felháborító(nak tűnő) életmódja miatt sokan viszolyogtak és viszolyognak tőle, hogyan is ne lenne kultusza egy olyan embernek, akinek még a sírján is ez áll: Dont try, azaz: ne próbáld, csináld.

Próbáltam rábeszélni Jimmyt, hogy olyan helyre menjünk a parton, ahol nincs túl sok ember. Az ingem nélkül elég hülyén éreztem magam. Irigyeltem azokat, akik ott fürödtek, és semmi bajuk sem volt. Utáltam az összes rohadt köcsögöt, aki napozott, úszott, aludt, beszélgetett vagy labdázott. Utáltam a hátukat, az arcukat, a könyöküket, a szemüket, a köldöküket és a fürdőruhájukat.
A víz tele volt emberekkel. Miért is olyan jó ez a tengerpartozás? Senkinek sincs jobb dolga ennél?
Gondolj bele, egy csomó nő megy a vízbe, és belepisálnak.
Igen, te meg megiszod.
Tudtam, hogy én soha nem fogok tudni emberek között normálisan élni. Talán a legjobb lesz, ha szerzetesnek megyek. Majd úgy teszek, mintha hinnék Istenben, eléldegélek egy kis hálófülkében, orgonán játszom, és egyfolytában misebort vedelek. Hónapokig is a szobámban maradhatok meditálni, közben senkinek se kell a fejét néznem, és csak beküldik nekem a bort. A gond csak az volt, hogy a szerzetesruha tiszta gyapjú. Ami még rosszabb, mint a katonai kiképző egyenruha. Azt képtelen lennék hordani. Valami mást kell kitalálnom.Letöltés Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A kezdő (Charles Bukowski)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A kezdő (Charles Bukowski), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A kezdő (Charles Bukowski):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  362
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  280 gr
  ISBN:
  9789632276748
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2618500 / 1147250
  Fordító:
  Pritz Péter  TAGS:

  online Könyv: A kezdő (Charles Bukowski), Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) fb2, download Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) PDF , download Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) IPhone,

  online Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) pdf

  , ingyenes Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) txt, letöltések Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) rtf, online Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) FB2 , e-Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) letöltések txt, ingyenes Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) letöltések, eKönyv: A kezdő (Charles Bukowski) download MOBI, letöltések Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) IPad, olvas Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) MOBI, olvas Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) docx, ingyenes Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) awz, download eKönyv: A kezdő (Charles Bukowski) iPad , ingyenes Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) DJVU,

  download Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) dvd, olvas Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) txt, Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) letöltések DJVU, Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) letöltések ingyenes, Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A kezdő (Charles Bukowski) pdf ingyenes, Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) letöltések epub ingyenes, Könyv: A kezdő (Charles Bukowski) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply